MFC-L3750CDW

Skannaa SharePoint®-palvelimelle -profiilin määritys

Kun määrität Skannaus SharePointiin® -profiilin, voit skannata ja siirtää skannatut tiedot suoraan SharePoint® -sijaintiin.

Suosittelemme Microsoft® Internet Explorer® 11 / Microsoft Edge -selainta Windows®-käyttöjärjestelmälle ja Safari 10/11 -selainta Macille. Varmista aina, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä selaimessa.

1. Käynnistä WWW-selain.

Kirjoita selaimen osoiteriville ”http://laitteen IP-osoite” (”laitteen IP-osoite” on laitteen IP-osoite tai tulostuspalvelimen nimi). Esimerkiksi: https://192.168.1.2

Jos laite pyytää salasanaa, kirjoita salasana ja valitse sitten .

2. Napsauta Scan (Skannaa)-välilehteä.
  3. Napsauta Scan to FTP/Network/SharePoint (Skannaa FTP:hen/verkkoon/SharePointiin) -valikkoa vasemmassa selauspalkissa.
  4. Valitse SharePoint-vaihtoehto ja napsauta sitten Submit (Lähetä).
  5. Napsauta Scan to FTP/Network/SharePoint Profile (Skannaa FTP:hen/verkkoon/SharePoint-profiiiliin) -valikkoa vasemmassa selauspalkissa.
  6. Valitse määritettävä tai muutettava profiili.
  7. Kirjoita Profile Name (Profiilin nimi) -kenttään tämän palvelinprofiilin nimi (enintään 15 numero- tai kirjainmerkkiä). Kirjoittamasi nimi näkyy laitteen nestekidenäytössä.
  8. Kopioi ja liitä SharePoint Site Address (SharePoint-sivuston osoite) -kenttään kohdeosoite, joka näkyy selaimesi osoitepalkissa: (esimerkiksi: http://SharePointSiteAddress/Shared%20Documents/Forms/AllItems.aspx) tai IP-osoite (esimerkiksi: http://192.168.0.1/Shared%20Documents/Forms/AllItems.aspx).
  9. Napsauta File Name (Tiedostonimi) -pudotusluetteloa ja valitse tiedostonimen etuliite seitsemästä valmiista nimestä tai kahdesta käyttäjän määrittämästä nimestä. Skannatun asiakirjan tiedostonimenä käytetään valitsemasi tiedostonimen etuliitettä, tasoskannerin/ADS-skannerin laskurin kuusi viimeistä numeroa ja tiedostotunnistetta (esimerkiksi: Estimate_098765.pdf).
  10. Napsauta Quality (Laatu)-pudotusluetteloa ja valitse laatuasetus. Jos valitset User Select (Käyttäjän valinta) -vaihtoehdon, laite pyytää käyttäjää valitsemaan asetuksen aina, kun tämä käyttää skannausprofiilia.
  11. Napsauta File Type (Tiedostotyyppi)-pudotusluetteloa ja valitse tiedostotyyppi, jota skannattavissa tiedoissa käytetään. Jos valitset User Select (Käyttäjän valinta) -vaihtoehdon, laite pyytää käyttäjää valitsemaan asetuksen aina, kun tämä käyttää skannausprofiilia.
  12. Napsauta Document Size (Asiakirjan koko) -pudotusluetteloa ja valitse asiakirjan koko luettelosta. Tämä on välttämätöntä, jotta voidaan varmistaa, että skannatun tiedoston koko on oikea.
  13. Napsauta File Size (Tiedostokoko) -pudotusluetteloa ja valitse tiedostokoko luettelosta.
  14. Napsauta Remove Background Color (Poista taustaväri) -pudotusvalikkoa ja valitse taso. Tämän ominaisuuden avulla voit poistaa asiakirjojen taustavärin tehdäksesi asiakirjoista helpommin luettavia.
  15. Voit suojata tämän profiilin PIN-koodilla valitsemalla Use PIN for Authentication (Käytä PIN-koodia todennukseen) -kentässä On (Päälle).
  16. Jos asetat toiminnon On (Päälle) Use PIN for Authentication (Käytä PIN-koodia todennukseen)-tilaan, syötä PIN Code (PIN-koodi) -kenttään nelinumeroinen PIN-koodi.
  17. Aseta todennusmenetelmä valitse Auto (Automaattinen), NTLMv2, Kerberos tai Basic (Perusasetukset) Auth. Method (Todentamismenetelmä) -valikosta. Jos valitset Auto (Automaattinen), todennusmenetelmä tunnistetaan automaattisesti.
  18. Kirjoita Username (Käyttäjätunnus)-kenttään käyttäjänimi (enintään 96 merkkiä), jolla on tietojen kirjoitusoikeus SharePoint Site Address (SharePoint-sivuston osoite) -kentässä määritettyyn kansioon. Jos käyttäjänimi on osa toimialuetta, kirjoita käyttäjänimi jollakin seuraavista tavoista:
    user@domain
    domain\user (toimialue\käyttäjä)
  19. Kirjoita Password (Salasana)-kenttään salasana (enintään 32 merkkiä), joka liittyy Username (Käyttäjätunnus)-kenttään kirjoitettuun käyttäjänimeen. Kirjoita salasana uudelleen Retype password (Anna salasana uudelleen) -kenttään.
  20. Voit määrittää Kerberos-palvelimen osoitteen manuaalisesti kirjoittamalla Kerberos Server Address (Kerberos-palvelimen osoite) -kenttään Kerberos-palvelimen osoitteen (esimerkiksi kerberos.example.com, enintään 64 merkkiä).
  21. Napsauta Submit (Lähetä).

Merkkien ?, /, \, ", :, <, >, | tai * käyttäminen saattaa aiheuttaa lähetysvirheen.

Aiheeseen liittyvät mallit

DCP-L3517CDW, DCP-L3550CDW, MFC-L3750CDW