MFC-L3750CDW

Saman faksin lähettäminen usealle vastaanottajalle (sarjalähetys)

Sarjalähetystoiminnolla voit lähettää saman faksin useisiin faksinumeroihin samanaikaisesti.
  • Samaan sarjalähetykseen voi sisältyä ryhmiä, osoitekirjan numeroita ja enintään 50 manuaalisesti valittua numeroa.
  • Osoitekirjan numeroiden on oltava tallennettuina laitteen muistiin, ennen kuin niitä voi käyttää sarjalähetyksessä.
  • Ryhmänumeroiden on myös oltava tallennettuina laitteen muistiin, ennen kuin niitä voi käyttää sarjalähetyksessä. Ryhmän numerot sisältävät useita tallennettuja osoitekirjan numeroita soittamisen helpottamiseksi.

Jos et käyttänyt yhtään ryhmille tarkoitetuista osoitekirjan numeroista, voit lähettää fakseja sarjalähetyksenä jopa 250 eri numeroon.

1. Aseta asiakirja laitteeseen.
  2. Paina  [Faksi]>[Valinnat]>[Ryhmälähetys].
  3. Paina [Lisää numero].
    Sarjalähetykseen voidaan lisätä numeroita seuraavilla tavoilla:
    • Paina [Lisää numero] ja anna numero LCD-näytön avulla.

Paina [OK].

• Paina [Lisää osoitekirjasta]. Tuo sarjalähetykseen lisättävä numero näkyviin pyyhkäisemällä ylös tai alas tai painamalla tai . Valitse sarjalähetykseen lisättävien numeroiden valintaruudut. Kun olet valinnut kaikki numerot, paina [OK].
    • Paina [Hae osoitekirjasta]. Syötä nimi ja paina [OK]. Paina nimeä ja paina sitten numeroa, jonka haluat lisätä.
  4. Kun olet valmis, paina [OK].
  5. Paina [Faksin käynnis.]. Kun sarjalähetys on päättynyt, laite tulostaa sarjalähetysraportin, josta näet tulokset.
    • Laitteen käytettävissä olevan muistin määrä riippuu muistissa olevien töiden tyypeistä ja sarjalähetykseen käytetyistä numeroista. Jos teet sarjalähetyksen suurimpaan mahdolliseen määrään numeroita, et voi käyttää kaksoistoimintoa etkä ajastettua faksia.
    • Jos näyttöön tulee sanoma [Muisti täynnä], pysäytä työ painamalla tai [Lopeta]. Jos olet jo skannannut useamman kuin yhden sivun, voit lähettää laitteen muistissa olevan osuuden painamalla [Lähetä heti].

Aiheeseen liittyvät mallit

MFC-L3750CDW