MFC-L2750DW

Miten tulostan kun Google Cloud Print ei enää ole käytettävissä?

Tulostaaksesi USB:lla, tai verkkoon kytketyllä Brother laitteella, suosittelemme käyttämään ChromeOS:n Native Printing ominaisuutta . Tarkista alla olevasta linkistä onko laitteesi Native Printing yhteensopiva:
> Katso täältä lisätietoja Brother laitteiden Native Printing yhteeen sopivuuudesta.

Jos laitteesi on Native Printing yhteensopiva, seuraa alla olevia "Tulosta ChromeOS:ssa käyttäen Native Printingiä" ohjeita.

ChromeOS ei tällä hetkellä tue skannausta.

Tulosta ChromeOS:ssa käyttäen Native Printingiä

Jos laitteesi on Native Printing yhteensopiva, seuraa alla olevia ohjeita riippuen laitteesi asennustavasta.

USB liitän
  1. Kytke laitteesi tietokoneeseen käyttäen USB-kaapelia. Jos laitteesi on Native Printing yhteensopiva, tietokoneesi tunnistaa ja asentaa sen automaattisesti.
    Automatically detected
  2. Paina haluamassasi sovelluksessa Tulosta painiketta.
  3. Valitse laitteesi ja paina Tulosta.

Verkkoliitäntä

Varmista ennen aloittamista, että laitteesi ja tietokoneesi on kytketty samaan langalliseen, tai langattomaan (Wi-Fi) verkkoon.

1. Paina Asetukset kuvaketta tehtäväpalkissa.
    Click the Settings icon in the Task Tray
  2. Laajenna Lisäasetuukset valikko ja paina Tulostimet kuvaketta.
  3. Paina Tulostimet. ChromeOS etsii laitteita verkostasi.
    Select Advanced > Printing > Printers
  4. Odota noin kaksi minuuttia ja valitse laite jota haluat käyttää.
    Jos laitettasi ei ole listalla, tarkista seuraavat:
    • Tarkista että laitteesi on oikein kytkettynä samaan verkkoon tietokoneesi kanssa.
    • Sammuta ja käynnistä uudelleen laitteesi, tietokoneesi ja reitittimesi.
    • Jos olet kytkemässä laitettasi langattomaan(Wi-Fi) verkkoon,varmista että käytät joko 2.4 GHz tilaa, tai 2.4 GHz/5 GHz tilaa.     5 GHz tilaa ei tueta.
    • Jos käytät ChromeOS:aa at töissä, tai koulussa ja et pysty lisäämään tulostinta, ota yhteyttä järjestelmänvalvojaan.
  5. Paina joko Tallenna ,tai Asenna.Click either Save or Set up
  6. Tarkista että laitteesi ilmaantuu "Tulostimet" kohtaan.
    Make sure that your machine appears in the "Your saved printers" section
  7. Paina haluamassasi sovelluksessa Tulosta painiketta.
  8. Valitse laitteesi ja paina Tulosta.

Jos kysymykseesi ei vastattu, oletko tarkistanut muut usein kysytyt kysymykset?

Oletko tarkistanut käyttöohjeet?

Jos tarvitset lisäapua, ota yhteys Brotherin asiakaspalveluun:

Aiheeseen liittyvät mallit

DCP-J1100DW, DCP-J572DW, DCP-J772DW, DCP-J774DW, DCP-L2550DN, DCP-L3517CDW, DCP-L3550CDW, DCP-L5500DN, DCP-L6600DW, DCP-L8410CDW, HL-J6000DW, HL-J6100DW, HL-L2370DN, HL-L2375DW, HL-L3210CW, HL-L3230CDW, HL-L3270CDW, HL-L5100DN(T), HL-L5200DW(T), HL-L6250DN, HL-L6300DW(T), HL-L6400DW(T), HL-L8260CDW, HL-L8360CDW, HL-L9310CDW(T), MFC-J1300DW, MFC-J491DW, MFC-J497DW, MFC-J5330DW, MFC-J5730DW, MFC-J5930DW, MFC-J5945DW, MFC-J6530DW, MFC-J6930DW, MFC-J6935DW, MFC-J6945DW, MFC-J6947DW, MFC-L2730DW, MFC-L2750DW, MFC-L3750CDW, MFC-L5700DN, MFC-L6800DW(T), MFC-L6900DW(T), MFC-L8690CDW, MFC-L8900CDW, MFC-L9570CDW(T)