MFC-L2750DW

Lähetyksen vahvistusraportin tulostaminen

Lähetyksen vahvistusraportti on todiste siitä, että olet lähettänyt faksin. Raportissa näkyy vastaanottajan nimi tai faksinumero, lähetysaika ja -päivä, lähetyksen kesto, lähetettyjen sivujen määrä sekä se, onnistuiko lähetys.

Lähetyksen vahvistusraportille on käytettävissä useita asetuksia:

Päällä

Tulostaa raportti jokaisen lähettämäsi faksin jälkeen.

Päällä (+Kuva)

Tulostaa raportti jokaisen lähettämäsi faksin jälkeen.

Osa faksin ensimmäisestä sivusta näkyy raportissa.

Vain virhe

Tulostaa raportin, jos faksin lähetys ei onnistu lähetysvirheen vuoksi.

Vain virhe on tehdasasetus.

Vain virhe (+Kuva)

Tulostaa raportin, jos faksin lähetys ei onnistu lähetysvirheen vuoksi.

Osa faksin ensimmäisestä sivusta näkyy raportissa.

Ei

Brother-laitteesi ei tulosta raportteja faksien lähettämisen jälkeen.

MFC-L2710DN/MFC-L2710DW

1. Paina Menu (Valikko).
  2. Paina tai , kunnes näkyvissä on [Faksi], ja paina sitten OK.
  3. Paina tai , kunnes näkyvissä on vaihtoehto [Raporttiaset.], ja paina sitten OK.
  4. Paina tai , kunnes näkyvissä on vaihtoehto [Lähetysvahvis.], ja paina sitten OK.
  5. Paina tai näyttääksesi, [Vain virhe], [VainVirhe+Kuva], [Ei], [Päällä (+Kuva)] tai [Päällä (+Kuva)]-asetus, ja paina OK.
  6. Paina Stop/Exit (Lopeta/Poistu).

MFC-L2730DW/MFC-L2750DW

1. Paina [Asetukset]>[Kaikki asetuks.]>[Faksi]>[Raporttiaset.]>[Lähetysraport.].
  2. Valitse haluamasi toiminto painamalla  tai .
    Jos valitset [Kyllä+Kuva] tai [Vain virhe (+Kuva)], kuva ei näy lähetyksen vahvistusraportissa, jos Suora lähetys -asetukseksi on määritetty Kyllä. [Päällä].
  3. Paina .
    Jos lähetys onnistuu, lähetyksen vahvistusraportissa näkyy RESULT-kohdan vieressä OK. Jos lähetys ei onnistu, RESULT-kohdan vieressä näkyy NG.

Aiheeseen liittyvät mallit

MFC-L2710DW, MFC-L2730DW, MFC-L2750DW