MFC-L2750DW

Odottavien faksien tarkistus ja peruutus

Voit peruuttaa faksityön ennen lähetystä peruuttamalla sen tallennuksen yhteydessä.

MFC-L2710DN/MFC-L2710DW

1. Paina (FAX (Faksi)).
  2. Paina Menu (Valikko).
  3. Paina tai , kunnes näkyvissä on [Faksi], ja paina sitten OK.
  4. Paina tai , kunnes näkyvissä on [Jälj.oleva työ], ja paina sitten OK.
    LCD-näytössä näkyy muistissa odottavien lähetettävien töiden määrä.
  5. Tuo peruutettava työ näkyviin painamalla tai ja paina OK.
  6. Paina vaihtoehtoja seuraavassa taulukossa peruuttaaksesi tai poistuaksesi peruutuksesta.
    Asetus
    Kuvaus

Laite peruuttaa työn.

Laite poistuu peruutusprosessista peruuttamatta.

7. Paina Stop/Exit (Lopeta/Poistu).

MFC-L2730DW/MFC-L2750DW

1. Paina [Asetukset]>[Kaikki asetuks.]>[Faksi]>[Jälj.oleva työ].
  2. Suorita seuraavat vaiheet jokaiselle tarkistettavalle tai peruutettavalle työlle:
    1. Selaa odottavia töitä painamalla tai ja paina sitten peruutettavaa työtä.
    2. Paina [OK].
    3. Vahvista painamalla [Kyllä] tai poistu peruuttamatta painamalla [Ei].
  3. Kun olet lopettanut töiden peruuttamisen, paina .

Aiheeseen liittyvät mallit

MFC-L2710DW, MFC-L2730DW, MFC-L2750DW