MFC-L2750DW

Laitteen äänenvoimakkuuden säätö

MFC-L2710DN/MFC-L2710DW

1. Paina Menu (Valikko).
  2. Paina tai , kunnes näkyvissä on vaihtoehto [Yleiset aset.], ja paina sitten OK.
  3. Paina tai , kunnes näkyvissä on [Ään.voim.], ja paina sitten OK.
  4. Valitse jokin seuraavista vaihtoehdoista painamalla tai :
    Asetus
    Kuvaus
    Soittoääni

Säädä soiton äänenvoimakkuutta.

Äänimerkki

Säädä äänenvoimakkuus merkkiäänelle, joka kuuluu, kun painat painiketta, teet virheen tai lähetät tai vastaanotat faksin.

Kaiutin

Säädä kaiuttimen äänenvoimakkuutta.

5. Paina OK.
  6. Tuo [Korkea], [Keski], [Alhainen] tai [Ei] -vaihtoehto näytölle painamalla tai ja paina sitten OK.
  7. Paina Stop/Exit (Lopeta/Poistu).

MFC-L2730DW/MFC-L2750DW

1. Paina [Asetukset]>[Kaikki asetuks.]>[Yleiset aset.]>[Ään.voim.].
  2. Paina jotakin seuraavista vaihtoehdoista:
    Asetus
    Kuvaus
    Soittoääni

Säädä soiton äänenvoimakkuutta.

Äänimerkki

Säädä äänenvoimakkuus merkkiäänelle, joka kuuluu, kun painat painiketta, teet virheen tai lähetät tai vastaanotat faksin.

Kaiutin

Säädä kaiuttimen äänenvoimakkuutta.

3. Tuo [Ei], [Alhainen], [Keski] tai [Korkea] -vaihtoehto näytölle painamalla tai ja paina haluamaasi vaihtoehtoa.
  4. Paina .

Aiheeseen liittyvät mallit

MFC-L2710DW, MFC-L2730DW, MFC-L2750DW