MFC-L2740DW

Tukos, kasetti

Jos laitteen näytössä tai Status Monitorin ikkunassa ilmoitetaan että paperi juuttui paperikasettiin, toimi seuraavasti:

1. Vedä paperikasetti kokonaan ulos laitteesta.
    PullPaperTray
  2. Vedä juuttunutta paperia alaspäin, jolloin se irtoaa tulostimesta helpommin.
  3. Selaa paperipinoa jotta arkit irtoavat helpommin ja siirrä kasetin paperiohjaimia paperikoon mukaan.
    PaperGuide
  4. Katso että paperipino ei peitä yläreunan merkkiä (MaximumPaperMark).
    MakeSureMaximumPaperMark
  5. Aseta paperikasetti takaisin laitteeseen.

Jos kysymykseesi ei vastattu, oletko tarkistanut muut usein kysytyt kysymykset?

Oletko tarkistanut käyttöohjeet?

Jos tarvitset lisäapua, ota yhteys Brotherin asiakaspalveluun:

Aiheeseen liittyvät mallit

DCP-L2500D, DCP-L2520DW, DCP-L2540DN, DCP-L2560DW, MFC-L2700DW, MFC-L2720DW, MFC-L2740DW