MFC-L2730DW

F/P-soittoajan (nopea kaksoissoitto) määrittäminen

Kun määrität vastaanottotilaksi Faksi/Puhelin-tila ja puhelu on faksipuhelu, laite vastaanottaa sen automaattisesti. Jos puhelu on kuitenkin äänipuhelu, laite tuottaa F/P-soiton (nopea kaksoissoitto) F/P-soittoaika-asetuksen keston mukaisesti. F/P-soitto ilmaisee, että linjalla on puhelu.
  • F/P-soittoaikaominaisuus toimii, kun määrität Faksi/Puhelin-tilan vastaanottotilaksi.

Koska F/P-soitto on laitteen tekemä, alanumero ja ulkoiset puhelimet eivät soi. Voit silti yhä vastata puheluun mistä tahansa puhelimesta.

MFC-L2710DN/MFC-L2710DW

1. Paina (FAX (Faksi)).
  2. Paina Menu (Valikko).
  3. Paina tai , kunnes näkyvissä on [Faksi], ja paina sitten OK.
  4. Paina tai , kunnes näkyvissä on vaihtoehto [Vastaanottoas.], ja paina sitten OK.
  5. Paina tai , kunnes näkyvissä on [F/P soiton pit.], ja paina sitten OK.
  6. Paina tai näyttääksesi, kuinka kauan laite soi ilmoittaen saapuvaa puhelua, ja paina sitten OK.
  7. Paina Stop/Exit (Lopeta/Poistu).
    Vaikka soittaja katkaisee yhteyden kaksoissoiton aikana, laite tuottaa soittoääntä määritetyn ajan.

MFC-L2730DW/MFC-L2750DW

1. Paina [Asetukset]>[Kaikki asetuks.]>[Faksi]>[Vastaanottoas.]>[F/P soiton pit.].
  2. Paina, kuinka kauan laite soi ilmoittaen tavallista puhelua.
  3. Paina .
    Vaikka soittaja katkaisee yhteyden vale-/kaksoissoiton aikana, laite tuottaa soittoääntä määritetyn ajan.

Aiheeseen liittyvät mallit

MFC-L2710DW, MFC-L2730DW, MFC-L2750DW