MFC-L2720DW

Mikä on AirPrint?

image

AirPrint on langaton verkkotekniikka jonka avulla voit tulostaa iPhone, iPod touch, iPad, tai muista iOS-tuella varustetuista laitteista. Tällä tekniikalla voit tulostaa helposti sähköpostiviestejä, valokuvia, nettisivuja ja dokumentteja asentamatta ohjaimia tai sovelluksia.

AirPrintillä voit myös lähettää faksin suoraan Macintoshista tulostamatta sitä ensin (käytettävissä käyttöjärjestelmäversioissa OS X v10.8 ja uudemmissa).

image

1. Kiinteä tai langaton verkko

2. Puhelinlinja

3. Brother-laite

Verkkoasetukset

Toiminnon käyttämiseksi Brother tulee yhdistää tietokoneeseen verkon kautta. Brotherin liittäminen verkkoon on neuvottu Pika-asennusoppaassa. Uusimman Pika-asennusoppaan voit ladata sivultamme osiosta Käyttöohjeet.

iPhone, iPod touch, iPad ja muiden iOS-laitteiden liittäminen verkkoon on neuvottu laitteiden käyttöohjeissa.

Tulostaminen ja faksin lähettäminen AirPrintillä

Jos haluat lisätietoja AirPrintin käytöstä, katso sivultamme löytyvästä AirPrint-oppaasta.

Jos kysymykseesi ei vastattu, oletko tarkistanut muut usein kysytyt kysymykset?

Oletko tarkistanut käyttöohjeet?

Jos tarvitset lisäapua, ota yhteys Brotherin asiakaspalveluun:

Aiheeseen liittyvät mallit

MFC-J4620DW, MFC-J4625DW, MFC-J5320DW, MFC-J5620DW, MFC-J5625DW, MFC-J5720DW, MFC-J5920DW, MFC-J6520DW, MFC-J6720DW, MFC-J6920DW, MFC-J6925DW, MFC-L2700DW, MFC-L2720DW, MFC-L2740DW, MFC-L8650CDW, MFC-L8850CDW, MFC-L9550CDW(T)