MFC-L2710DW

Puhelun vastaustunnuksen asettaminen

Jos laite on syvässä lepotilassa tietyn ajan, laite siirtyy virrankatkaisutilaan riippuen mallista ja asetuksista. Laite ei siirry virrankatkaisutilaan sen ollessa yhdistettynä verkkoon tai puhelinlinjaan tai kun sen muistissa on suojattuja tulostustietoja(Käytettävissä vain joissakin malleissa).
  • Aloita tulostus painamalla ohjauspaneelissa ja lähettämällä sitten tulostustyö.

DCP-L2510D/DCP-L2530DW/DCP-L2537DW/DCP-L2550DN/MFC-L2710DN/MFC-L2710DW

1. Paina Menu (Valikko).
  2. Paina tai , kunnes näkyvissä on vaihtoehto [Yleiset aset.], ja paina sitten OK.
  3. Paina tai , kunnes näkyvissä on [Säästötoiminnot], ja paina sitten OK.
  4. Paina tai , kunnes näkyvissä on [Autom. sammutus], ja paina sitten OK.
  5. Paina tai näyttääksesi vaihtoehdon [8tuntia], [4tuntia], [2tuntia], [1tunti] tai [Ei] ja paina sitten OK.
  6. Paina Stop/Exit (Lopeta/Poistu).

MFC-L2730DW/MFC-L2750DW

1. Paina [Asetukset]>[Kaikki asetuks.]>[Yleiset aset.]>[Säästötoiminnot]>[Autom. sammutus].
  2. Tuo [Ei], [1tunti], [2tuntia], [4tuntia] tai [8tuntia] -vaihtoehto näytölle painamalla tai ja paina haluamaasi vaihtoehtoa.
  3. Paina .

Jos kysymykseesi ei vastattu, oletko tarkistanut muut usein kysytyt kysymykset?

Oletko tarkistanut käyttöohjeet?

Jos tarvitset lisäapua, ota yhteys Brotherin asiakaspalveluun:

Aiheeseen liittyvät mallit

DCP-L2510D, DCP-L2530DW, DCP-L2537DW, DCP-L2550DN, MFC-L2710DW, MFC-L2730DW, MFC-L2750DW