MFC-L2710DW

Oikean vastaanottotilan valinta

Sinun on valittava vastaanottotila ulkoisten laitteiden sekä puhelinlinjan palveluiden mukaan.

Oletusasetuksena laite vastaanottaa automaattisesti kaikki siihen lähetetyt faksit. Voit valita oikean tilan seuraavan kaavion avulla.

Haluatko käyttää laitteen puhelinominaisuutta (mikäli käytettävissä), ulkoista puhelinta tai ulkoista puhelinvastaajaa, joka on liitetty samaan linjaan kuin laite?

Ei

Vain faksi -tila

Kyllä

Käytätkö ulkoisen puhelinvastaajan ääniviestitoimintoa?

Kyllä

Ulkoisen puhelinvastaajan tila

Ei

Haluatko laitteen vastaavan faksipuheluihin ja puheluihin automaattisesti?

Kyllä

Faksi-/Puhelin-tila

Ei

Manuaalinen tila

MFC-L2710DN/MFC-L2710DW

1. Paina (FAX (Faksi)).
  2. Paina Menu (Valikko).
  3. Paina tai , kunnes näkyvissä on [Faksi], ja paina sitten OK.
  4. Paina tai , kunnes näkyvissä on [Vastaanottoas.], ja paina sitten OK.
  5. Paina tai , kunnes näkyvissä on [Vastaustila], ja paina sitten OK.
  6. Valitse [Vain fax], [Faksi/Puhelin], [Ulk. VAS] tai [Manuaalinen] -vaihtoehto painamalla tai ja paina sitten OK.
  7. Paina Stop/Exit (Lopeta/Poistu).

MFC-L2730DW/MFC-L2750DW

1. Paina [Asetukset]>[Kaikki asetuks.]>[Faksi]>[Vastaanottoas.]>[Vastaanottotila].
  2. Tuo [Vain fax], [Fak/Puh], [Ulk. VAS] tai [Manuaalinen] -vaihtoehto näytölle painamalla tai ja paina haluamaasi vaihtoehtoa.
  3. Paina .

Aiheeseen liittyvät mallit

MFC-L2710DW, MFC-L2730DW, MFC-L2750DW