MFC-L2710DW

Vaihda rumpu

Brotherissa värikasetti ja rumpuyksikkö vaihdetaan erikseen. Tarkista että vaihdat vain rumpuyksikön eikä värikasettia. Jos et erota niitä toisistaan, katso sivua "Mikä on värikasetin ja rumpuyksikön välinen ero?"

Rumpuyksikkö vaihdetaan seuraavasti:

Rumpuyksikön vaihto

HUOM: Kuvat esittävät tiettyä saman sarjan mallia joka voi olla erinäköinen kuin sinun Brotherisi.

1. Varmista, että laitteen virta on päällä.
  2. Avaa tulostimen etukansi vetämällä reunoista.
    Avaa etukansi
  3. Vedä rumpuyksikkö-värikasetti-yhdistelmä ulos. Aseta rumpuyksikkö-värikasetti-yhdistelmä pöydälle sanomalehden päälle siltä varalta että siitä valuu värijauhetta ulos.
    Poista väriainekasetti ja rumpuyksikkö laitteesta
  4. Paina vihreä lukitusvipu alas ja ota värikasetti pois rumpuyksiköstä.
    Poista väriainekasetti rummusta
  5. Ota uusi rumpuyksikkö pakkauksesta.
  6. Aseta värikasetti uuteen rumpuyksikköön pohjaan asti niin että kuuluu naksahdus. Kun kasetti on oikein paikallaan, lukitusvipu nousee automaattisesti ylös.
    Työnnä väriainekasetti tiukasti uuteen rumpuyksikköön

Varmista, että värikasetti on oikein paikoillaan, sillä muutoin se saattaa irrota rumpuyksiköstä.

7. Aseta värikasetti-rumpuyksikköyhdistelmä takaisin tulostimeen.
    Asenna väriainekasetti ja rumpuyksikkö takaisin laitteeseen
  8. Sulje laitteen etukansi.

Kuittaa rumpuyksikkö vaihdetuksi.

Huomaa että kun rumpuyksikkö on vaihdettu, ilmoitus ei poistu ellet kuittaa sitä itse. Ilmoitus kuitataan seuraavasti:

1. Varmista, että laitteen virta on päällä.
  2. Sulje etukansi.
  3. Paina OK -painiketta ja nuoli ylös-painiketta samanaikaisesti.
  4. Valitse rumpu painamalla OK -painiketta.
  5. Nollaa rummun laskuri painamalla nuoli ylös-painiketta.

Jos kysymykseesi ei vastattu, oletko tarkistanut muut usein kysytyt kysymykset?

Oletko tarkistanut käyttöohjeet?

Jos tarvitset lisäapua, ota yhteys Brotherin asiakaspalveluun:

Aiheeseen liittyvät mallit

DCP-L2510D, DCP-L2530DW, DCP-L2537DW, DCP-L2550DN, MFC-L2710DW