MFC-L2700DW

Kopioiminen paperin molemmille puolille (2-puolinen kopiointi)

Voit vähentää paperin kulutusta kopioimalle paperin molemmille puolille.

• Ennen kuin aloitat 2-puolisen kopioinnin, valitse 2-puolinen kopioasettelu seuraavista asetuksista.
  • Alkuperäisen asiakirjan asettelu määrää, mikä 2-puolinen kopioasettelu on valittava.
  • Jos haluat käyttää manuaalista 2-puolista kopiointitoimintoa, aseta asiakirja valotustasolle.
Pysty

1-puolinen > 2-puolinen, kääntö pitkältä sivulta

1-Sided>2sidedLongEdgeFlip

1-puolinen > 2-puolinen, kääntö lyhyeltä sivulta

1-Sided>2-sidedShortEdgeFlip

Vaaka

1-puolinen > 2-puolinen, kääntö pitkältä sivulta

1-Sided>2-sidedLongEdgeFlip

1-puolinen > 2-puolinen, kääntö lyhyeltä sivulta

1-Sided>2-sidedShortEdgeFlip

1. Aseta asiakirja.
  2. Tee jokin seuraavista:
    • MFC-käyttäjät:
      Paina Kopiointi(COPY)-painiketta.
      Anna haluamasi kopioiden määrä valintanäppäimistöllä.
    • DCP-käyttäjät
      Anna haluamasi kopioiden määrä ylä - tai alanuolipainikkeilla.
  3. Tee jokin seuraavista:
    • Paina 2-puolinen.
    • Paina Asetukset (Options).
      Valitse ylä- tai alanuolipainikkeella 2-puolinen ja paina OK -painiketta .
  4. Valitse ylä- tai alanuolinäppäimellä [2-puol → 2-puol P] tai [1puol. → 2puol. L] tai Ei näytölle ja paina sitten OK -painiketta.
  5. Paina Start.
    Jos olet asettanut asiakirjan ADS-laitteeseen, laite skannaa sivut ja aloittaa tulostuksen.
    Jos käytät valotustasoa, siirry seuraavaan vaiheeseen.
  6. Toista seuraavat vaiheet kullekin asettelun sivulle:
    • MFC-käyttäjät:
      1. Kun laite on skannannut sivun, voit skannata seuraavan sivun painamalla 1.
      2. Aseta seuraava sivu valotustasolle ja skannaa sivu painamalla OK.
    • DCP-käyttäjät
      1. Kun laite on skannannut sivun, valitse Yes (Kyllä) -vaihtoehto ylänuolinäppäimellä.
      2. Aseta seuraava sivu valotustasolle ja skannaa sivu painamalla OK.
  7. Kun olet skannannut kaikki sivut, tee jokin seuraavista:
    • MFC-käyttäjät:
      Valitse Ei -vaihtoehto painamalla painiketta 2.
    • DCP-käyttäjät
      Valitse Ei -vaihtoehto painamalla alanuolipainiketta.

Aiheeseen liittyvät mallit

DCP-L2500D, DCP-L2520DW, DCP-L2540DN, MFC-L2700DW