MFC-L2700DW

Tukos, 2-puolinen

Jos laitteen näytössä tai Status Monitorin ikkunassa lukee että kaksipuolinen tulostus juuttui, toimitaan seuraavasti.

1. Vedä paperikasetti kokonaan ulos laitteesta.
    PullPaperTray
  2. Vedä kaksipuolinen paperikasetti kokonaan ulos laitteen takaa.
    Pull2-sidedTray
  3. Vedä kiinni juuttunut paperi ulos laitteesta tai kaksipuolisesta kasetista.
    PullOutJammedPaper
  4. Tarkista laite sisäpuolelta jos paperi on jäänyt kiinni laitteen alle ja pysyy kiinni staattisen sähkön voimalla.
    RemovePaperUnderMachine

5. Jos paperi ei ole jäänyt paperikasettiin, avaa takakansi.
    OpenBackCover
    KUUMA PINTA
    Välittömästi tulostamisen jälkeen jotkut sen sisällä olevista osista voivat olla hyvin kuumia. Odota kunnes laite jäähtyy ennen kuin kosket laitteen sisäosiin
    HotSurface
  6. Vedä juuttunut paperi varovasti ulos laitteen takaosasta pitämällä paperista kiinni molemmin käsin.
    PullJammedPaper
  7. Sulje takakansi kunnolla.
  8. Aseta kaksipuolinen paperikasetti takaisin laitteeseen.
  9. Aseta paperikasetti takaisin laitteeseen.

Jos kysymykseesi ei vastattu, oletko tarkistanut muut usein kysytyt kysymykset?

Oletko tarkistanut käyttöohjeet?

Jos tarvitset lisäapua, ota yhteys Brotherin asiakaspalveluun:

Aiheeseen liittyvät mallit

DCP-L2500D, DCP-L2520DW, DCP-L2540DN, DCP-L2560DW, MFC-L2700DW, MFC-L2720DW, MFC-L2740DW