MFC-J6955DW

Brother-laitteen tulostuksen kohdistuksen tarkistaminen

Jos tulostettu teksti on epäselvää tai kuvat haaleita laitteen siirtämisen jälkeen, säädä tulostuksen kohdistusta.

Suorita ennen tulostuksen kohdistuksen säätöä tulostuslaadun tarkistus painamalla image[Muste]>[Paranna tulostuslaatua]>[Tarkista tulostuslaatu].

1. Paina image[Muste]>[Paranna tulostuslaatua]>[Kohdistus].
  2. Paina [Seur.]-painiketta.
  3. Paina [Kyllä] sen jälkeen, kun nestekidenäyttöön ilmestyy vahvistusviesti tulostuslaadun tarkistuksen suorittamisesta.
  4. Paina [Autom.] tai [Manuaal.].
    • Jos valitset [Autom.]-tilan, tulostuksen kohdistusta säädetään automaattisesti skannaamalla kohdistustestisivu.
    • Jos valitset [Manuaal.]-tilan, sinun pitää syöttää testisivun tiedot manuaalisesti.
  5. Valitse paperikoko, johon haluat tulostaa tarkistussivun.
    • Jos valitsit tilan [Manuaal.], valitse seuraavassa kohdassa joko [Peruskohdistus] tai [Edistynyt kohdistus].
  6. Aseta määritettyä paperikokoa paperikasettiin ja paina sitten [Aloita].
    Laite tulostaa tarkistussivun.
  7. Noudata nestekidenäyttöön ilmestyviä ohjeita.
    image

Kun tulostuksen kohdistusta ei ole säädetty oikein, teksti näyttää sumealta tai vääristyneeltä, kuten oheisessa kuvassa.

image

Kun tulostuksen kohdistus on säädetty oikein, teksti näyttää tältä.

Aiheeseen liittyvät mallit

MFC-J6540DW(E), MFC-J6940DW, MFC-J6955DW, MFC-J6957DW