MFC-J6947DW

Tulosteiden tahraantumisen ja paperitukosten estäminen (Windows®)

Jotkin tulostetyypit tarvitsevat ehkä enemmän kuivumisaikaa. Vaihda Vähennä tahroja-asetus, jos tulosteet tahraantuvat tai esiintyy paperitukoksia.
  1. Valitse sovelluksen tulostuskomento.
  2. Valitse Brother XXX-XXXX, (jossa XXXX on laitteesi malli), ja napsauta sitten Tulostusominaisuudet- tai Asetukset-painiketta.
    Tulostinohjainikkuna avautuu.
  3. Napsauta Lisäasetukset-välilehteä.
  4. Napsauta Muut tulostusasetukset-painiketta.
  5. Valitse Vähennä tahroja -asetus näytön vasemmasta reunasta.
  6. Valitse jokin seuraavista vaihtoehdoista:
    Tulostusmateriaali Valinta Kuvaus
    Tavallinen paperi Kaksipuolinen tulostus tai Yksipuolinen tulostus Ei Valitse tämä tila, jos haluat tulostaa normaalinopeudella ja normaalilla musteen määrällä.
    Matala Valitse tämä tila, jos haluat tulostaa hitaammalla nopeudella ja normaalilla musteen määrällä.
    Korkea Valitse tämä tila, jos haluat tulostaa samalla nopeudella kuin Matala-asetuksella, mutta pienemmällä musteen määrällä.
    Kiiltävä paperi Ei / Kyllä

Valitse Ei, jos haluat tulostaa normaalinopeudella ja normaalilla musteen määrällä.

Valitse Kyllä, jos haluat tulostaa hitaammalla nopeudella ja pienemmällä musteen määrällä.

7. Palaa tulostinohjainikkunaan napsauttamalla OK.
  8. Napsauta OK.
  9. Suorita tulostus loppuun.

Aiheeseen liittyvät mallit

MFC-J6945DW, MFC-J6947DW