MFC-J6947DW

Paperi on juuttunut laitteen takaosaan

Jos LCD-näytössä on seuraavat paperitukosten viestit, toimi seuraavasti:
  • [Tukos, takaosa], [Uusi tukos takaosassa]
  • [MT-alustatukos], [Uusi MT-alustatukos]
  • [Tukos, kasetti 2], [Uusi tukos kasetti 2]
  • [Tukos, kasetti 3], [Uusi tukos kasetti 3]
  1. Irrota laitteen sähköjohto pistorasiasta.
  2. Jos MT-alustalle on asetettu paperia, poista paperi.
  3. Vedä paperikasetti 1 (1) kokonaan ulos laitteesta nuolen osoittamalla tavalla.

Jos nestekidenäytön virheviesti oli [Tukos, kasetti 2] tai [Uusi tukos kasetti 2], vedä myös paperikasetti 2 (2) kokonaan ulos laitteesta nuolen osoittamalla tavalla.

(MFC-J6947DW) Jos nestekidenäytön virheviesti oli [Tukos, kasetti 3] tai [Uusi tukos kasetti 3], vedä myös paperikasetti 3 (3) kokonaan ulos laitteesta nuolen osoittamalla tavalla.

Kun olet valmis, jatka seuraavaan vaiheeseen.

4. Jos nestekidenäytön virheviesti oli [Tukos, takaosa], [Uusi tukos takaosassa], [Tukos, kasetti 2], [Uusi tukos kasetti 2], [Tukos, kasetti 3] tai [Uusi tukos kasetti 3], tee seuraavaa:
    1. Avaa paperitukosten selvittämiseen tarkoitettu kansi (1) laitteen takaosasta.
    2. Vedä juuttunut paperi hitaasti ulos laitteesta.
    3. Sulje paperitukosten selvittämiseen tarkoitettu kansi. Varmista, että kansi on suljettu kokonaan.
  5. Jos LCD-näytön virheviesti oli [MT-alustatukos] tai [Uusi MT-alustatukos], työnnä vapautusvipua (1) kohti laitteen takaosaa ja vedä sitten juuttunut paperi hitaasti ulos MT-alustalta.
  6. Nosta skannerin kansi (1) auki molemmilla käsillä laitteen sivuilla sijaitsevista tartuntakohdista.
  7. Vedä juuttunut paperi (1) hitaasti ulos laitteesta.

Jos nestekidenäytön virheviesti oli toistuvien paperitukosten viesti, esimerkiksi [Uusi tukos takaosassa], poista tälle alueelle jäänyt paperi siirtämällä tulostuspäätä (jos tarpeen). Varmista, ettei laitteen kulmiin (1) ja (2) ole juuttunut paperinpaloja.

Kun olet valmis, jatka seuraavaan vaiheeseen.

TÄRKEÄÄ
    • Jos tulostuspää on oikeassa kulmassa kuvan osoittamalla tavalla, tulostuspäätä ei voi siirtää. Sulje skannerin kansi ja kytke sitten virtajohto uudelleen. Avaa skannerin kansi uudelleen ja pidä sitten painettuna, kunnes tulostuspää siirtyy keskelle. Irrota laite sitten virtalähteestä ja poista paperi.
    • Jos tulostuspään alle on juuttunut paperia, irrota laitteen virtajohto pistorasiasta ja siirrä tulostuspäätä, jotta pääset vetämään paperin ulos.
    • Jos iholle tai vaatteille joutuu väriainetta, pese se heti pois saippualla tai puhdistusaineella.
  8. Sulje skannerin kansi varovasti laitteen sivuilla sijaitsevista tartuntakohdista.
  9. Työnnä paperikasetit hitaasti kokonaan laitteeseen.
    • MFC-J6945DW
    • MFC-J6947DW
  10. Kytke virtajohto uudelleen.
    Jos paperitukoksia on jatkuvasti, laitteeseen voi olla juuttunut pieni paperinpala.

Aiheeseen liittyviä tietoja: Paperisilpun poistaminen

Aiheeseen liittyvät mallit

MFC-J6945DW, MFC-J6947DW