MFC-J6945DW

Skannaa SharePoint®-palvelimelle -profiilin määritys

Kun määrität Skannaus SharePointiin® -profiilin, voit skannata ja siirtää skannatut tiedot suoraan SharePoint® -sijaintiin.

Suosittelemme Microsoft® Internet Explorer® 11/Microsoft Edge-selainta Windows®-käyttöjärjestelmälle ja Safari 10/11 -selainta Macille. Varmista aina, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä selaimessa.

1. Käynnistä WWW-selain.

Kirjoita selaimen osoiteriville ”http://laitteen IP-osoite” (”laitteen IP-osoite” on laitteen IP-osoite tai tulostuspalvelimen nimi). Esimerkiksi: https://192.168.1.2

Jos laite pyytää salasanaa, kirjoita salasana ja valitse sitten .

2. Napsauta Scan (Skannaa)-välilehteä.
  3. Napsauta Scan to FTP/SFTP/Network/SharePoint (Skannaus kohteeseen FTP/SFTP/Verkko/SharePoint) -valikkoa vasemmassa selauspalkissa.
  4. Valitse SharePoint-vaihtoehto ja napsauta sitten Submit (Lähetä).
  5. Napsauta Scan to FTP/SFTP/Network/SharePoint Profile (Skannaus kohteeseen FTP/SFTP/Verkko/SharePoint-profiili) -valikkoa vasemmassa selauspalkissa.
  6. Valitse profiili, jonka haluat määrittää tai jota haluat muuttaa.

Merkkien ?, /, \, ", :, <, >, | tai * käyttäminen saattaa aiheuttaa lähetysvirheen.

Valinta Kuvaus
    Profile Name (Profiilin nimi)

Kirjoita tämän palvelinprofiilin nimi (enintään 15 numero- tai kirjainmerkkiä). Kirjoittamasi nimi näkyy laitteen nestekidenäytössä.

SharePoint Site Address (SharePoint-sivuston osoite) Kopioi ja liitä kohdeosoite, joka näkyy selaimesi osoitepalkissa: (esimerkiksi: http://SharePointSiteAddress/Shared%20Documents/Forms/AllItems.aspx) tai IP-osoite (esimerkiksi: http://192.168.0.1/Shared%20Documents/Forms/AllItems.aspx).
    File Name (Tiedostonimi)

Valitse tiedostonimi valmiista nimistä tai käyttäjän määrittämistä nimistä. Voit asettaa käyttäjän määrittämät nimet ja tiedostonimen tyylin Scan File Name (Skannaustiedoston nimi) -valikossa vasemmassa siirtymispalkissa.

Quality (Laatu)

Valitse laatuasetus. Jos valitset User Select (Käyttäjän valinta) -vaihtoehdon, laite pyytää käyttäjää valitsemaan asetuksen aina, kun tämä käyttää skannausprofiilia.

File Type (Tiedostotyyppi)

Valitse skannattavan tiedoston tiedostotyyppi. Jos valitset User Select (Käyttäjän valinta) -vaihtoehdon, laite pyytää käyttäjää valitsemaan asetuksen aina, kun tämä käyttää skannausprofiilia.

Document Size (Asiakirjan koko)

Valitse asiakirjan koko luettelosta. Tämä on välttämätöntä, jotta voidaan varmistaa, että skannatun tiedoston koko on oikea.

Scan Long Paper (Skannaa pitkä paperi) (ADF)

Jos haluat skannata pitkälle paperille tulostetun asiakirjan ADS-laitteella, valitse On (Päälle).

ADF Auto Deskew (ADS autom. vinos.)

Aseta laite korjaamaan vääristymät automaattisesti ADS:n kautta skannattaessa valitsemalla Auto (Automaattinen).

Skip Blank Page (Ohita tyhjä sivu)

Valitse On (Päälle), jos haluat poistaa asiakirjan tyhjät sivut skannaustuloksista.

Skip Blank Page Sensitivity (Tyhjän sivun ohitus)

Valitse skannattujen tietojen tyhjien sivujen tunnistuksen herkkyystaso. Mitä korkeampi on herkkyystaso, sitä helpompi laitteen on tunnistaa tyhjiä sivuja.

2-sided Scan (Kaksipuolinen skannaus)

Voit skannata asiakirjan molemmat puolet valitsemalla alkuperäisen asiakirjan asettelusta riippuen Long Edge (Pitkä sivu) tai Short Edge (Lyhyt sivu).

Remove Background Color (Poista taustaväri)

Vaihda poistettavan taustavärin määrää.

Brightness (Kirkkaus)

Valitse kirkkaustaso.

Contrast (Kontrasti)

Valitse kontrastitaso.

Use PIN for Authentication (Käytä PIN-koodia todennukseen) Suojaa profiili PIN-koodilla valitsemalla On (Päälle) ja sitten kirjoittamalla nelinumeroinen PIN-koodi PIN Code (PIN-koodi)-kenttään.
    Auth. Method (Tod. menetelmä) Valitse todennusmenetelmä. Jos valitset Auto (Automaattinen)-valinnan, todennusmenetelmä havaitaan automaattisesti.
    Username (Käyttäjätunnus)

Kirjoita käyttäjänimi (enintään 96 merkkiä), jolla on tietojen kirjoitusoikeus SharePoint Site Address (SharePoint-sivuston osoite)-kentässä määritettyyn kansioon. Jos käyttäjänimi on osa toimialuetta, kirjoita käyttäjänimi jollakin seuraavista tavoista:

user@domain

domain\user (toimialue\käyttäjä)

Password (Salasana)

Kirjoita salasana (enintään 32 merkkiä), joka liittyy Username (Käyttäjätunnus)-kenttään kirjoitettuun käyttäjänimeen. Kirjoita salasana uudelleen Retype password (Anna salasana uudelleen) -kenttään.

Kerberos Server Address (Kerberos-palvelimen osoite) Kirjoita Kerberos-palvelimen osoite (esim. kerberos.example.com, enintään 64 merkkiä).
  7. Napsauta Submit (Lähetä).

Aiheeseen liittyvät mallit

MFC-J6945DW, MFC-J6947DW