MFC-J6945DW

Lähetä faksi.

Jos tiedät, miten faksi lähetetään, mutta lähettämisessä on ongelmia, katso lisätietoja napsauttamalla tätä.

Vaihe 1: Varmista, että kuulet valintaäänen

1. Voit tarkistaa, että Brother-laite kuulee valintaäänen. (Napsauttamalla tätä näet miten tarkistat Brotherin valintaäänen.)

• Jos valintaääni kuuluu, siirry VAIHEESEEN 2.

• Jos valintaääntä ei kuulu, varmista, että puhelinjohto on kytketty suoraan Brother-laitteen LINE- liittimestä puhelinpistorasiaan (seinäpistoke).

• Jos käytät analogista puhelinlinjaa ja pistorasian ja Brotherin välissä on rinnakkaiskytkentärasia, jatkojohto tai ylijännitesuoja, irrota ne. Näiden laitteiden poistaminen auttaa määrittämään, onko ongelma johdossa tai Brother-laitteessa.

• Jos käytät DSL- tai Voice over Internet Protocol (VoIP) -puhelinjärjestelmää, puhelinlinjalla voi olla useita eri tyyppisiä laitteita (modeemit, liitäntärasiat, puhelinsovittimet, jakajat jne.). Puhelinlinja on kuitenkin liitettävä Brother-laitteen LINE-liittimeen.
  2. Jos valintaääntä ei vieläkään kuulu, saat lisätietoja napsauttamalla tätä.

Vaihe 2: Lähetä faksi jommallakummalla faksilähetystavalla

Faksin lähettäminen Brother-laitteen automaattisella asiakirjansyöttölaitteella

1. Aseta asiakirjat, jotka haluat faksata, automaattiseen asiakirjansyöttölaitteeseen.
    Kun asiakirjat on asetettu automaattiseen asiakirjansyöttölaitteeseen, kosketusnäytössä näkyy ADF Ready (ADS valmis).
  2. Tee jokin seuraavista:

• Kun faksin esikatselu -asetuksena on Ei käytössä tai Brother-laitteessa ei ole esikatselutoimintoa, paina Faksi(Faksi) -painiketta.
    • Kun faksin esikatselu -asetus on käytössä, paina  Faksi Faksi tai  Faksien lähettäminen Lähetä fakseja-painiketta.

3. Kirjoita faksinumero, johon haluat lähettää faksin.

Voit valita numeron manuaalisesti tai käyttää osoitekirjaa tai puheluhistoriaa.

4. Valitse Faksin aloitus.

Brother skannaa ja faksaa asiakirjan.
  • Voit peruuttaa faksin painamalla (Peruuta) -painiketta Peruuta .

• Jos lähetät mustavalkofaksin, kun Brother-laitteen muisti on täynnä, se lähetetään suoraan, tallettamatta sitä muistiin.

Lähetä faksi Brother-laitteen tasoskannerin lasilla
  • Et voi lähettää monisivuisia värillisiä fakseja tasoskannerin lasilta.

• Voit lähettää kirjan sivuja faksina valotustasolta yhden kerrallaan. Asiakirjan koko voi olla enintään Letter tai A4.

• Koska voit skannata kerralla vain yhden sivun tasoskannerilla, monisivuisten faksien lähettäminen automaattisen asiakirjansyöttölaitteen avulla on helpompaa.
  1. Aseta faksi skannattava asiakirja skannattava puoli alaspäin tasoskannerin lasille.

2. Tee jokin seuraavista:

• Kun faksin esikatselu -asetus ei ole käytössä tai Brother-laitteessa ei ole esikatselutoimintoa, paina Faksi (Faksi) -painiketta.
    • Kun faksin esikatselu -asetus on käytössä, paina  Faksi Faksi tai Faksien lähettäminen Lähetä fakseja-painiketta.

3. Kirjoita faksinumero, johon haluat lähettää faksin.

Voit valita numeron manuaalisesti tai käyttää osoitekirjaa tai puheluhistoriaa.

4. Valitse Faksin aloitus.

• Jos valitset Väri-asetuksen (oletusasetus) sijaan Mustavalkoinen (Mono), laite aloittaa ensimmäisen sivun skannauksen. Siirry vaiheeseen 5

• Jos valitset Väri - asetuksen, kosketusnäyttö kysyy, haluatko lähettää värillisen faksin. Vahvista valitsemalla Kyllä (Värifax). Laite alkaa valita ja lähettää asiakirjaa.
  5. Kun kosketusnäyttö pyytää seuraavaa sivua, tee jompikumpi seuraavista:

• Voit lähettää yksisivuisen faksin painamalla Ei -painiketta.

Laite aloittaa asiakirjan lähettämisen.

• Jos haluat lähettää useita sivuja, paina Kyllä-painiketta ja siirry VAIHEESEEN 6.
  6. Aseta seuraava sivu skannattava puoli alaspäin tasoskannerin lasille.

7. Paina OK.

Laite aloittaa sivun skannaamisen.

Toista VAIHEET 5–7 jokaiselle lisäsivulle, jonka haluat faksata.

8. Kun kaikki sivut on skannattu, jatka painamalla Ei -painiketta.

Jos kysymykseesi ei vastattu, oletko tarkistanut muut usein kysytyt kysymykset?

Oletko tarkistanut käyttöohjeet?

Jos tarvitset lisäapua, ota yhteys Brotherin asiakaspalveluun:

Aiheeseen liittyvät mallit

MFC-J1300DW, MFC-J4510DW, MFC-J4620DW, MFC-J4625DW, MFC-J4710DW, MFC-J5320DW, MFC-J5330DW, MFC-J5620DW, MFC-J5625DW, MFC-J5720DW, MFC-J5730DW, MFC-J5920DW, MFC-J5930DW, MFC-J5945DW, MFC-J650DW, MFC-J6530DW, MFC-J680DW, MFC-J6930DW, MFC-J6935DW, MFC-J6945DW, MFC-J6947DW, MFC-J985DW