MFC-J6930DW

Paperisilpun poistaminen

MFC-J6530DW

1. Jos paperitukokset toistuvat (vähintään 3 kertaa), LCD-näyttöön tulee viesti, jossa pyydetään poistamaan paperinpalaset.
    Palaa Alkuun-näyttöön painamalla [Kyllä].
  2. Paina [Asetukset]>[Ylläpito]>[Poista paperijätteet].
  3. Paikanna ja poista juuttunut paperi LCD-näytön ohjeiden mukaisesti.

Toimenpiteen aikana on ladattava Huoltolehti (sisältyy laitteen toimitukseen) vaakasuunnassa käsinsyöttörakoon. (Jos Huoltolehti ei ole käytettävissä, käytä yhtä arkkia A4- tai Letter-kokoista paksumpaa paperia, kuten kiiltävää paperia.)

MFC-J6930DW/MFC-J6935DW

1. Jos paperitukokset toistuvat (vähintään 3 kertaa), LCD-näyttöön tulee viesti, jossa pyydetään poistamaan paperinpalaset.
    Palaa Alkuun-näyttöön painamalla [Kyllä].
  2. Paina [Asetukset]>[Huolto]>[Poista paperijätteet].
  3. Paikanna ja poista juuttunut paperi LCD-näytön ohjeiden mukaisesti.

Aiheeseen liittyvät mallit

MFC-J6530DW, MFC-J6930DW, MFC-J6935DW