MFC-J6930DW

Asenna toimitukseen sisältyvä muste

Ilmoitus "Asenna toimitukseen sisältyvä muste" (Install Starter Ink) tulee kun laitetta ensi kertaa käynnistettäessä sisään ei aseteta laitteen mukana toimitettuja mustekasetteja.

Ota värikasetit pois laitteesta ja aseta ne pakkaukseensa. Aseta tilalle ne värikasetit jotka toimitettiin laitteen pakkauksessa. Normaalikokoisia värikasetteja ei voi käyttää ensiasennuksessa.

Ota värikasetit pois laitteesta ja aseta uudet seuraavasti:

HUOM: Ohjeen kuvissa näkyy yksi tämän sarjan laitteista joka voi olla erinäköinen kuin sinun Brotherisi.

1. Avaa värikasettikotelon kansi (1) laitteen oikealla sivulla.

image
  2. Paina lukitusvipua kuten kuvassa näkyy niin värikasetti irtoaa.

image
  3. Vedä värikasetti ulos.

image
  4. Aseta kasetin kuljetussuoja takaisin (1).

image

Älä koske numerolla (2) merkittyyn alueeseen, laite ei ehkä tunnista kasettia sen jälkeen.

5. Käännä oranssin suojuksen vihreää vapautusvipua (1) myötäpäivään, kunnes se naksahtaa.

image

• Toista vaiheet 2 ... 5 kunnes kaikki neljä kasettia on pakattu uudelleen.

• Kun kaikki neljä kasettia on pakattu uudelleen, jatka vaiheesta 6.

6. Säilytä poistettuja kasetteja muovipussissa että ne eivät kuivuisi.

7. Aseta tilalle laitteen mukana toimitetut kasetit.

• Älä poista värikasetteja jos niitä ei tarvitse vaihtaa. Värikasetin irroittaminen vähentää käytettävissä olevaa värimäärää ja laite ei enää tiedä paljonko väriä kasetissa on.

• Älä koske värikasettitilan pohjaan, voit tahria sormesi.

• Älä ravista värikasetteja. Jos iholle tai vaatteille joutuu väriainetta, pese se välittömästi pois saippualla tai muulla pesuaineella.

• Jos asetat värikasetit vääriin paikkoihin, näyttöön tulee ilmoitus Väärä musteen väri (Wrong Ink Color). Tarkista mitkä kasetit ovat väärissä paikoissa ja siirrä ne oikeisiin paikkoihin.

• Kun värikasetti on avattu, asenna se heti laitteeseen ja käytä kuuden kuukauden kuluessa. Käytä avaamaton kasetti ennen kuin pakkaukseen merkitty parasta ennen-päiväys on mennyt.

• Älä hajoita tai yritä korjata värikasettia, muste voi vuotaa ulos kasetista.

• Brother on suunniteltu käyttämään tietyntyyppistä mustetta jonka käyttö takaa parhaan mahdollisen tulostuslaadun. Muiden valmistajien värejä käytettäessä ei saavuteta parasta mahdollista tulostuslaatua. Brother ei suosittele käyttämään laitteessa uudelleentäytettyjä värikasetteja.

• Laitteelle soveltumattomien kasettien käyttäminen tai niiden asettaminen laitteeseen voi vahingoittaa laitetta ja kasetit voivat tuottaa epätyydyttävää tulostusjälkeä. Takuu ei korvaa tarvikekasettien käytöstä aiheutuneita ongelmia. Laitteeseen on saatavana kahdenkokoisia värikasetteja, normaali- ja suurkasetteja. Jos laitteen mukana toimitetut värikasetit ovat kadonneet, niiden tilalla voi käyttää suurkasetteja.

Jos kysymykseesi ei vastattu, oletko tarkistanut muut usein kysytyt kysymykset?

Oletko tarkistanut käyttöohjeet?

Jos tarvitset lisäapua, ota yhteys Brotherin asiakaspalveluun:

Aiheeseen liittyvät mallit

DCP-J132W, DCP-J152W, DCP-J4110DW, DCP-J4120DW, DCP-J552DW, DCP-J562DW, DCP-J572DW, DCP-J752DW, DCP-J772DW, DCP-J774DW, DCP-J785DW, MFC-J4410DW, MFC-J4510DW, MFC-J4620DW, MFC-J4625DW, MFC-J470DW, MFC-J4710DW, MFC-J480DW, MFC-J491DW, MFC-J497DW, MFC-J5320DW, MFC-J5330DW, MFC-J5620DW, MFC-J5625DW, MFC-J5720DW, MFC-J5730DW, MFC-J5920DW, MFC-J5930DW, MFC-J650DW, MFC-J6520DW, MFC-J6530DW, MFC-J6720DW, MFC-J680DW, MFC-J6920DW, MFC-J6925DW, MFC-J6930DW, MFC-J6935DW, MFC-J985DW