MFC-J6920DW

Kansi auki

Jokin laitteen kansista on auki tai raollaan. Tarkista seuraavat kannet.

HUOM: Kuvat esittävät tiettyä saman sarjan mallia joka voi olla erinäköinen kuin sinun Brotherisi.

• Skannerikansi:

1. Nosta skannerikansi ylös.

2. Sulje skannerin kansi varovasti käyttämällä molemmilla puolella olevia tartuntakohtia.

Close scanner cover

3. Tarkista että puhelinjohto ja USB-kaapeli (jos kytketty) on sijoitettu oikein niitä varten varattuun uraan kannessa ja ne tulevat ulos laitteen takaseinästä.

• Värikasetti

Sulje kasettikotelon kansi painaen niin että kuuluu naksahdus.

Close ink cartridge cover

Aiheeseen liittyvät mallit

MFC-J6520DW, MFC-J6720DW, MFC-J6920DW, MFC-J6925DW