MFC-J6910DW

En pysty vaihtamaan ControlCenter4 käyttöliittymää Edistyneestä tilasta (Advanced Mode) Perustilaan (Home Mode) koska valikossa ei ole tilanvalintaa ("Mode Select").

Jos Määritykset-valikosta puuttuu Tilanvalinta-kohta, kuten alla olevassa esimerkissä näkyy, silloin asennettu ControlCenter4 tukee vain Edistynyttä tilaa. Päivitä ControlCenter4 uusimpaan versioon, joka tukee sekä perustilaa että edistynyttä tilaa. Tarvitset ControlCenter4 Päivitystyökalun. Täältä voit ladata ControlCenter4 Päivitystyökalun.

[ControlCenter4 joka tukee vain Edistynyttä tilaa]

Configuration mune in ControlCenter4 supporting Advanced Mode only

[ControlCenter4 joka tukee sekä Edistynyttä tilaa että Perustilaa]

Configuration menu in ControlCenter4 supporting Advanced Mode and Home Mode

Jos kysymykseesi ei vastattu, oletko tarkistanut muut usein kysytyt kysymykset?

Oletko tarkistanut käyttöohjeet?

Jos tarvitset lisäapua, ota yhteys Brotherin asiakaspalveluun:

Aiheeseen liittyvät mallit

DCP-9055CDN, DCP-9270CDN, MFC-9460CDN, MFC-9970CDW, MFC-J6510DW, MFC-J6710DW, MFC-J6910DW