MFC-J6530DW

Väärä paperikoko

Ilmoitus Väärä paperikoko ("Paper Size Mismatch") tulee kun tulostimeen asetettu paperikoko ei vastaa paperikasetissa olevan paperin kokoa.

Tai paperin suunta ei vastaa paperinkokoasetusta.

Tai paperikasetin paperinohjaimet ovat väärissä paikoissa käytettävään paperikokoon nähden.

Toimi seuraavasti tilanteen mukaan.

1. Muuta Brotherin paperikokoasetusta paperikasetissa olevan paperin koon mukaan.
  2. Muuta tulostussuuntaa tai aseta paperi oikein päin paperikasettiin. Muuta paperinohjaimien paikkaa vastaavasti.
  3. Tarkista että tietokoneen käyttämä paperikoko ja tulostussuunta vastaa paperikasetissa olevan paperin kokoa ja seuraa näyttöön tulevia ohjeita.

Tietokonetulostuksessa tarkista että tietokoneen tulostinohjaimesta valittu paperikoko vastaa paperikasetissa olevan paperin kokoa.

Jos kysymykseesi ei vastattu, oletko tarkistanut muut usein kysytyt kysymykset?

Oletko tarkistanut käyttöohjeet?

Jos tarvitset lisäapua, ota yhteys Brotherin asiakaspalveluun:

Aiheeseen liittyvät mallit

HL-J6000DW, HL-J6100DW, MFC-J5330DW, MFC-J5730DW, MFC-J5930DW, MFC-J5945DW, MFC-J6530DW, MFC-J6930DW, MFC-J6935DW, MFC-J6945DW, MFC-J6947DW