MFC-J6520DW

Valitsin Brotherista IP-osoitteen konfigurointimenetelmäksi "Auto" jolloin IP-osoite määritellään automaattisesti, mutta se muuttui itsestään arvoon "Static". Sitten tulee virheilmoitus jossa ilmoitetaan että IP-osoite ei ole uniikki, eli verkossa on kaksi laitetta joilla on sama IP-osoite, tai sitten tulostustyö tulee ulos väärästä tulostimesta.

Näin voi käydä kun langaton verkko on epästabiili ja käytetään APIPA-protokollaa. Muuta asetus BOOT method takaisin asentoon AUTO ja ota APIPA-protokolla pois käytöstä seuraavasti.

1. Paina Settings(Asetukset).

2. Paina Kaikki asetukset (All Settings).

3. Valitse nuoli ylös- ja alas-näppäimillä Verkko (Network). (Tätä vaihetta ei ole kaikissa malleissa.)

4. Paina Network.

5. Valitse nuoli ylös- ja alas-näppäimillä WLAN. (Tätä vaihetta ei ole kaikissa malleissa.)

6. Paina WLAN.

7. Valitse nuoli ylös- ja alas-näppäimillä TCP/IP. (Tätä vaihetta ei ole kaikissa malleissa.)

8. Paina TCP/IP.

9. Valitse nuoli ylös- ja alas-näppäimillä BOOT Method. (Tätä vaihetta ei ole kaikissa malleissa.)

10. Paina BOOT Method.

11. Valitse nuoli ylös- ja alas-näppäimillä Auto. (Tätä vaihetta ei ole kaikissa malleissa.)

12. Paina Auto.

13. Valitse nuoli ylös- ja alas-näppäimillä APIPA. Paina APIPA.

14. Paina Ei.

15. Paina Home(Home).

Jos kysymykseesi ei vastattu, oletko tarkistanut muut usein kysytyt kysymykset?

Oletko tarkistanut käyttöohjeet?

Jos tarvitset lisäapua, ota yhteys Brotherin asiakaspalveluun:

Aiheeseen liittyvät mallit

DCP-9015CDW, DCP-9020CDW, DCP-J552DW, DCP-J562DW, DCP-J752DW, DCP-J785DW, MFC-9330CDW, MFC-J4510DW, MFC-J4710DW, MFC-J650DW, MFC-J6520DW, MFC-J6720DW, MFC-J680DW, MFC-J6920DW, MFC-J6925DW, MFC-J985DW