MFC-J6510DW

Kun tulostan tai kopioin nopealla laadulla, tuloste siirtyy liian ylös paperilla. Mitä tehdä?

Paperista irronnut pöly voi kertyä paperinsyöttörullan pinnalle jolloin paperinsyöttö luistaa eikä paperi kulje tarpeeksi pitkälle. Toimi seuraavasti:

• Puhdista paperinsyöttörulla

1. Irroita sähköjohto.

2. Vedä paperikasetit kokonaan ulos tulostimesta.

3. Avaa takakansi (1) vetämällä kahvasta.

image

4. Puhdista takimmaiset paperinsyöttörullat (1) pehmeällä kankaalla jota kostutetaan vedellä.
      Käännä rullia hitaasti niin että pääset puhdistamaan ne joka puolelta. Sen jälkeen pyyhi rullat puhtaaksi kuivalla kankaalla.

image

Älä koske metalliseen akseliin.

5. Sulje takakansi. Tarkista että kansi on suljettu huolellisesti.

6. Työnnä paperikasetit takaisin laitteeseen.

7. Kytke sähköjohto.

• Käännä paperinippu ympäri paperikasetissa

Älä tee seuraavaa vaihetta jos käytät vain toiselta puolelta päällystettyä paperia (esim. valokuvapaperi).

1. Ota paperinippu ulos kasetista ja selaa nippu kunnolla läpi.

2. Aseta paperinippu kasettiin toisin päin.

3. Työnnä paperikasetti takaisin laitteeseen.

4. Kopioi tai tulosta uudestaan.

Jos ongelma ei poistu, koeta kopioida tai tulostaa suuremmalla tarkkuudella (suuremman tarkkuuden käyttö hidastaa tulostusta ja saa paperin kulkemaan pienemmällä nopeudella).

• Muuta kopion tai tulostuksen laatua

-  Kopiointi

*Jos Brotherissa on kosketusnäyttö, katso kohtaa "Kosketusnäyttömalleille".

1. Paina näppäintä Copy.

2. Valitse nuoli ylös ja alas-näppäimillä Laatu (Quality).

3. Valitse nuoli oikeaan ja vasempaan-näppäimillä Normaali tai Paras. Paina OK.

4. Käynnistä kopiointi.

<Kosketusnäyttömalleille>

1. Paina näppäintä Copy.

2. Valitse nuoli oikeaan ja vasempaan-näppäimillä Laatu (Quality).

3. Paina Normaali tai Paras.

4. Käynnistä kopiointi.

- Tietokonetulostus

Windows 2000-käyttäjät:
    Valitse Start -> Settings -> Printers.

Windows XP-käyttäjät:
    Valitse Start -> Tulostimet ja faksit  (Printers and Faxes).

Windows Vista-käyttäjät:

Valitse Start -> Ohjauspaneeli (Control Panel) -> Laitteisto ja äänet (Hardware and Sound) -> Tulostimet (Printers)
    .

Windows 7-käyttäjät:
    Valitse Start -> Ohjauspaneeli (Control Panel) -> Laitteisto ja äänet (Hardware and Sound) -> Laitteet ja tulostimet (Devices and Printers).

1. Napsauta Brotherin nimeä oikealla hiirennäppäimellä ja valitse Tulostusmääritykset (Printing Preferences...).

2. Avaa välilehti Perusasetukset (Basic). Valitse kohdasta Laatu (Quality) joko Nopea normaali, Normaali, Hieno, Valokuva ja Korkein (Fast Normal, Normal, Fine, Photo tai Highest).

3. Napsauta Käytä (Apply) -> OK.

Mac OS X-käyttäjät:

1. Osoita File -> Print.

Mac OS X 10.4.11-käyttäjät:

image

Mac OS X 10.5.x  tai 10.6.x-käyttäjät:
      Lisää vaihtoehtoja löydät osoittamalla kohdan Printer oikealla puolella olevaa nuolta.

image
      image

2. Valitse tulostusvalikosta Print Settings.

image

3. Alasvetovalikosta Quality voi vaihtaa tulostuslaatua.

4. Valitse joko Nopea normaali, Normaali, Hieno, Valokuva tai Korkein (Fast Normal, Normal, Fine, Photo tai Highest).

Aiheeseen liittyvät mallit

MFC-J6510DW, MFC-J6710DW, MFC-J6910DW