MFC-J6510DW

Talleta puhelinnumerot Brotherin muistiin numerovalintaa varten

Brotherin muistiin voi tallettaa puhelinnumeroita sekä Pika- että Lyhytvalintamuistiin. Numerot eivät poistu muistista vaikka laitteesta katkaistaan virta.

Pikavalintamuistiin tallettaminen:

Laitteessa on 8 Pikavalintanäppäintä joiden taakse voit tallettaa 16 fax- tai puhelinnumeroa automaattista numerovalintaa varten. Pikavalintanäppäimet numero 9 ... 16 saadaan käyttöön painamalla ensin näppäin Shift alas, pitämällä alhaalla ja sitten painamalla haluttua Pikavalintanäppäintä. Kun painat Pikavalintanäppäintä, Brotherin näyttöön tulee numero tai numeron omistajan nimi.

Pikavalintanäppäimet ja numeronäppäimistö ovat eri asia. Pikavalintanäppäimiä on 9 (merkitty 1 - 16) ja ne ovat ohjauspaneelin vasemmalla puolella.

Pikavalintanumeroita voi tallettaa Brotherin ohjauspaneelista seuraavasti:
*Jos Brotherissa on kosketusnäyttö, katso kohdasta "Kosketusnäyttömalleille".
  1. Tee jompikumpi:
    • Pikavalintanumeron ohjelmointi alkaa painamalla vastaavaa Pikavalintanäppäintä. Vastaa Kyllä painamalla 1 ja jatka vaiheesta 5.
    • Paina nuoli ylös-näppäintä (Puhelinluett.).
  2. Valitse nuoli ylös ja alas-näppäimillä Aseta pika (Set One Touch Dial). Paina OK.
  3. Valitse nuoli ylös ja alas-näppäimillä pikavalintamuistipaikka jonne numero talletetaan.
    HUOM: Jos muistipaikka on vapaa, näyttöön tulee Ei Rekisteröity ("Not Registered").
  4. Paina OK.
  5. Tee jompikumpi:
    • Kirjoita nimi numeronäppäimistöltä (pituus enintään 16 merkkiä) ja paina OK.
    • Talleta pelkkä numero ilman nimeä painamalla OK.
  6. Kirjoita fax- tai puhelinnumero (Numeron suurin pituus on 20). Paina OK.
  7. Valitse nuoli ylös ja alas-näppäimillä Valmis (Complete). Paina OK.
  8. Paina Stop/Exit.
<Kosketusnäyttömalleille>
  1. Pikavalintanumeron ohjelmointi alkaa painamalla vastaavaa Pikavalintanäppäintä. Vastaa Kyllä.
    Voit tehdä saman kosketusnäytöllä painamalla Puhelinluett., Lisää ja Aseta pikaval. (Phone Book, More ja Set One Touch Dial) ja anna Pikavalintanäppäimen numero jonka taakse numero talletetaan. Paina OK.
  2. Tee jompikumpi:
    • Kirjoita nimi kosketusnäytöllä (pituus enintään 16 merkkiä) ja paina OK.
    • Talleta pelkkä numero ilman nimeä painamalla OK.
  3. Kirjoita fax- tai puhelinnumero kosketusnäytöllä (Numeron suurin pituus on 20). Paina OK.
  4. Kun näytössä näkyy oikea asetus, paina OK.
  5. Paina Stop/Exit.

Lyhytvalintamuistiin tallettaminen:

Lyhytvalintanumeroa käytetään valitsemalla muistipaikan numero, muistipaikka annetaan kahdella numerolla laitteen numeronäppäimistöltä. Lyhytvalintanumeron voi valita painamalla Paina nuoli ylöspäin-näppäintä (Puhelinluett.), Haku, OK, muistipaikka kahdella numerolla (Kosketusnäyttömalleissa Puhelinluett, muistipaikka kahdella numerolla ja Faksin lähettäminen (Send a fax)) ja sitten Black Start (Mono Start) tai Color Start (Colour Start). Lyhytvalintamuistiin mahtuu eri malleissa eri määrä numeroita. Katso mallin Käyttöoppaasta. Uusimman Käyttöoppaan löydät sivultamme osiosta Käyttöohjeet. Lyhytvalintanumeroita voi tallettaa seuraavasti:
*Jos Brotherissa on kosketusnäyttö, katso kohdasta "Kosketusnäyttömalleille".

1. Paina nuoli ylöspäin-näppäintä (Puhelinluett.).
  2. Valitse nuoli ylös ja alas-näppäimillä Aseta lyhytvalinta (Set Speed Dial). Paina OK.
  3. Valitse nuoli ylös ja alas-näppäimillä muistipaikan numero minne numero talletetaan.
    HUOM: Vapaat muistipaikat on merkitty näytöllä tekstillä Ei Rekisteröity ("Not Registered").
  4. Paina OK.
  5. Tee jompikumpi:
    • Kirjoita nimi numeronäppäimistöltä (pituus enintään 16 merkkiä) ja paina OK.
    • Talleta pelkkä numero ilman nimeä painamalla OK.
  6. Kirjoita fax- tai puhelinnumero (Numeron suurin pituus on 20). Paina OK.
  7. Tee jompikumpi:
    • Kirjoita toinen fax- tai puhelinnumero (Numeron suurin pituus on 20) ja paina OK.
    • Jos et talleta enempää numeroita, paina OK.
  8. Valitse nuoli ylös ja alas-näppäimillä Valmis (Complete). Paina OK.
  9. Tee jompikumpi:
    • Jos talletat enemmän numeroita, jatka vaiheesta 3.
    • Jos et talleta enempää numeroita, paina Stop/Exit.
<Kosketusnäyttömalleille>
  1. Paina Puhelinluett. (Phone Book).
  2. Paina Lisää (More).
  3. Paina Aseta lyhytvalinta (Set Speed Dial).
  4. Tee jompikumpi:
    • Kirjoita nimi kosketusnäytöllä (pituus enintään 16 merkkiä) ja paina OK.
    • Talleta pelkkä numero ilman nimeä painamalla OK.
  5. Kirjoita ensimmäinen fax- tai puhelinnumero kosketusnäytöllä (Fax/Puh1:) (Numeron suurin pituus on 20). Paina OK.
  6. Tee jompikumpi:
    • Kirjoita ensimmäinen fax- tai puhelinnumero kosketusnäytöllä (Fax/Puh2:) (Numeron suurin pituus on 20). Paina OK.
    • Jos et talleta enempää numeroita, paina OK.
  7. Valitse muistipaikka minne numero talletetaan jommallakummalla tavalla:
    • Valitse seuraava muistipaikka painamalla OK.
    • Kirjoita kosketusnäytöllä kahdella numerolla muistipaikan numero minne numero talletetaan. Paina OK.
    HUOM: Jos valitsemasi muistipaikka on jo varattu, näytön OK-nappia ei voi painaa. Valitse toinen muistipaikka.
  8. Kun näytössä näkyy oikea asetus, paina OK.
  9. Tee jompikumpi:
    • Jos talletat enemmän numeroita, toista vaiheet 2 .... 8.
    • Jos et talleta enempää numeroita, paina Stop/Exit.

Aiheeseen liittyvät mallit

MFC-J6510DW, MFC-J6710DW, MFC-J6910DW