MFC-J650DW

Paperitukos

Virheilmoituksen Paperitukos tullessa täytyy ensin tarkistaa minne paperi on juuttunut.

Mallit joissa on faksi:
Ennen sähköjohdon irroittamista voit siirtää laitteen muistissa olevat faxviestit tietokoneeseen tai toiseen faxlaitteeseen jos haluat säästää viestit. Täältä näet miten viestit lähetetään edelleen toiseen faksiin.

HUOM: Kuvat esittävät yhtä tämän sarjan malleista, joka voi olla erinäköinen kuin sinun Brotherisi.

1. Irroita ensin sähköjohto.

2. Pidä kiinni paperikasetista ja työnnä paperituki (1) sisään ja sulje paperituen jatko, jos se oli auki. Vedä paperikasetti (1) ulos laitteesta.
    image

3. Vedä laitteen sisällä olevista kahdesta vihreästä vivusta niin voit vetää juuttuneen paperin irti.

image

4. Vedä juuttunut paperi eteenpäin ja ulos laitteesta (1).
    image

5. Nosta paperinohjainta ja poista juuttunut paperi.

image

6. Tarkista paperinohjaimen ylä- ja alapuolelta että sinne ei ole jäänyt paperinpaloja.
    image

Kun kasetti on poistettu laitteesta:
    • Jos näytössä luki Paperitukos [edessä], jatka vaiheesta 10.
    • Jos näytössä luki Paperitukos [edessä, takana], jatka vaiheesta 7.

7. Avaa takakansi (1) johon pääsee käsiksi laitteen takaa.
    image

8. Vedä juuttunut paperi eteenpäin ja ulos laitteesta molemmin käsin.

image

9. Sulje takakansi. Tarkista että kannet ovat kunnolla kiinni.

image

10. Tarkista skannerin alla oleva tila ja poista sieltä mahdollisesti löytyvät roskat.

image

1. Ota molemmin käsin kiinni laitteen molemmilla kyljillä olevista sormensijoista ja nosta skannerikansi (1) ylös.

2. Voit siirtää tulostuspäätä käsin tarvittaessa niin voit poistaa sen alle juuttuneet paperit.

Huomaa että tulostuspäätä ei pidä liikuttaa väkisin. Irroita sähköjohto ennen kuin siirrät tulostuspäätä käsin.

1. Tarkista telan molemmissa päissä olevat tilat (2) ja (3) ja poista sieltä mahdollisesti löytyvät roskat.

• ÄLÄ koske koodausnauhaan (1). Jos nauha likaantuu laite ei enää tulosta oikein.

image

• Jos tulostuspää on lepoasennossaan aivan oikeassa reunassa kuten kuvassa silloin sitä ei voi liikuttaa käsin. Kytke ensin sähköjohto. Paina Cancel(Cancel) (kosketusnäyttömallit) tai Stop/Exit ja pidä alhaalla kunnes tulostuspää siirtyy telan keskelle. Sitten irroita sähköjohto ja voit vetää juuttuneen paperin ulos.

image

• Jos saat mustetta käsille tai vaatteille, pese se pois vedellä ja saippualla.

11. Tarkista paperinohjaimen ylä- ja alapuolelta (1) että sinne ei ole jäänyt paperinpaloja.

image

12. Aseta paperikasetti takaisin.
    image

13. Nosta skanneria (1) ylöspäin niin lukitus irtoaa. Työnnä skannerin tuki (2) hitaasti alas ja laske skanneri ala-asentoonsa (3) molemmin käsin.

image

14. Pidä kiinni paperikasetista ja vedä ulos paperituki (1) niin että kuuluu naksahdus, ja avaa paperituen jatko (2).
    image

ÄLÄ avaa paperituen jatkoa jos käytät Legal-kokoista paperia. (Ei käytettävissä kaikissa maissa.)

15. Kytke taas sähköjohto.

16. Tarkista, että virheilmoitus on poissa.

Jos virheilmoitus ei poistunut, katso täältä miten toimitaan kun ilmoitus "Paperitukos" ei poistu kun paperi poistetaan.

Paperin juuttumisen välttämiseksi säädä paperinohjaimet (1) ja päätyohjain (2) paperikoon mukaan.

Paperinohjaimen (1) ja päätyohjaimen (2) kolmionmuotoisten merkkien (3) tulee osoittaa käytettävää paperikokoa.

Aiheeseen liittyvät mallit

DCP-J552DW, DCP-J752DW, MFC-J470DW, MFC-J650DW