MFC-J650DW

Vaihda muste

Vaihda mustekasetti seuraavasti:

HUOM: Ohjeen kuvissa näkyy yksi tämän sarjan laitteista joka voi olla erinäköinen kuin sinun Brotherisi.

1. Avaa värikasetin kansi. Jos yksi tai useampi mustesäiliö on kulunut loppuun, laitteen näytössä näkyy Vain mustavalkoinen tulostus tai Vain mustavalkoinen 1-puolinen tulostus tai Ei voi tulostaa.

2. Vapauta laitteen näytössä näkyvä kasetin väri painamalla lukituksen vapautusvipua kuvan mukaisesti. Poista värikasetti laitteesta.

Kuva
    Kuva
  3. Avaa laitteen näytössä näkyvän värin mukainen uusi mustekasetin pussi ja poista sitten mustekasetti.

4. Käännä oranssinvärisen suojapakkauksen (1) vihreää vapautusvipua vastapäivään, kunnes se vapauttaa tiivisteen tyhjiön. Poista sitten oranssi suojapakkaus kuvan osoittamalla tavalla.
    *Joissakin kaseteissa ei ole oranssia suojapakkausta.

Kuva

ÄLÄ kosketa (2)-merkittyä värikasetin aluetta. Jos teet niin, laite ei ehkä havaitse värikasettia.

5. Jokaisella värillä on oma oikea paikkansa. Aseta värikasetti tarrassa olevan nuolen suuntaisesti.

Kuva

6. Työnnä varovasti värikasetin takaosaa, jossa lukee "PUSH" (Työnnä), kunnes värikasetin vipu nousee ylös. Sulje sitten värikasetin kansi.

Jos laitteen näytössä näkyy teksti No Ink Cartridge (Ei mustekasettia) tai Cannot Detect (Ei havaitse mustekasetteja), saat lisätietoja napsauttamalla tätä.

Kuva
  7. Tarkista vaihdetun mustekasetin väri laitteen näytön ohjeiden mukaisesti. Laite nollaa värin pistelaskurin automaattisesti.

• Suosittelemme käyttämään aitoja Brother-tarvikkeita parhaan tulostuslaadun ja suorituskyvyn varmistamiseksi. Vaikka muut kuin alkuperäiset tarvikkeet eivät aiheuta aina laatuongelmia, jotkin niistä saattavat heikentää tulostuslaatua tai aiheuttaa laitteen toimintahäiriöitä. Brother voi veloittaa laitteen korjauksesta, jos voidaan osoittaa, että muut kuin aidot tarvikkeet ovat aiheuttaneet vaurion, vaikka laitteen takuu olisi vielä voimassa. Brother suosittelee ehdottomasti, ettet täytä laitteen mukana toimitettuja varikasetteja uudelleen.
    > Aitojen Brother-tarvikkeiden tiedot
  • Värikasettien muste loppuu, vaikka et koskaan tai harvoin tulosta värillisiä sivuja. Katso lisatietoja napsauttamalla tata.

Jos kysymykseesi ei vastattu, oletko tarkistanut muut usein kysytyt kysymykset?

Oletko tarkistanut käyttöohjeet?

Jos tarvitset lisäapua, ota yhteys Brotherin asiakaspalveluun:

Aiheeseen liittyvät mallit

DCP-J132W, DCP-J152W, DCP-J4110DW, DCP-J4120DW, DCP-J552DW, DCP-J562DW, DCP-J752DW, DCP-J785DW, MFC-J4410DW, MFC-J4510DW, MFC-J4620DW, MFC-J4625DW, MFC-J470DW, MFC-J4710DW, MFC-J480DW, MFC-J5320DW, MFC-J5620DW, MFC-J5625DW, MFC-J5720DW, MFC-J5920DW, MFC-J650DW, MFC-J6520DW, MFC-J6720DW, MFC-J680DW, MFC-J6920DW, MFC-J6925DW, MFC-J985DW