MFC-J625DW

Skannaa dokumentti ja lähetä se faksina tietokoneesta ControlCenter2-ohjelman avulla (Macintosh)

Voit skannata sivun tai dokumentin ja lähettää sen faksina tietokoneesta ControlCenter2-ohjelman avulla. (PC-FAX-toiminto)

Faxlähetys tietokoneesta lähettää vain mustavalkoisia dokumentteja. Jos lähetät värillisen sivun, se muutetaan mustavalkoiseksi sivuksi.

Faxlähetys tietokoneesta ControlCenter2-ohjelmalla edellyttää että teet ensin tiettyjä asetuksia ControlCenter2-ohjelmaan. Katso täältä miten faxlähetysasetukset tehdään ControlCenter2-ohjelmassa.

Jos tarpeelliset asetukset on jo tehty, katso täältä miten faxlähetys suoritetaan ControlCenter2-ohjelmasta.

HUOM: Kuvat esittävät tietyn saman sarjan mallin ikkunoita jotka voivat olla erinäköisiä kuin sinun Brotherisi.

Miten faxlähetysasetukset tehdään ControlCenter2-ohjelmassa
  1. Osoita COPY / PC-FAX. Voit asettaa oletusasetukset kaikille neljälle skannausnapille.

COPY / PC-FAX

2. Aseta oletusasetukset halutulle skannausnapille painamalla Ctrl alas ja pidä alhaalla samalla kuin osoitat haluttua nappia.

COPY / PC-FAX

3. Anna toiminnolle nimi kohtaan Name for Copy (enintään 30 merkkiä). (Esim. PC-FAX)
  4. Muuta asetuksia tarpeen mukaan ja valitse käytettävä Brother-laite kohdasta Printer.
  5. Osoita OK kun toiminnon asetukset on tehty.

Copy button configuration dialog

Miten faxlähetys suoritetaan ControlCenter2-ohjelmasta
  1. Aseta dokumentti.
  2. Valitse COPY / PC-FAX.

COPY / PC-FAX

3. Osoita halutun toiminnon nappia.
    (Tässä tapauksessa osoita nappia PC-FAX jolle annettiin nimi kohdassa Miten faxlähetysasetukset tehdään ControlCenter2-ohjelmassa.)

COPY / PC-FAX

4. Valitse käytettävä Brother-laite ja osoita OK.

Page Setup dialog

5. Valitse alasvetovalikosta Send Fax.

Print dialog

6. Valitse alasvetovalikosta Output kohta Facsimile.
  7. Anna faxnumero kohtaan Input Fax Number.
  8. Osoita Print niin fax lähetetään.

Print dialog

Jos kysymykseesi ei vastattu, oletko tarkistanut muut usein kysytyt kysymykset?

Oletko tarkistanut käyttöohjeet?

Jos tarvitset lisäapua, ota yhteys Brotherin asiakaspalveluun:

Aiheeseen liittyvät mallit

MFC-7360N, MFC-7460DN, MFC-7860DW, MFC-8510DN, MFC-8950DW, MFC-8950DWT, MFC-9330CDW, MFC-9460CDN, MFC-9970CDW, MFC-J430W, MFC-J4410DW, MFC-J4510DW, MFC-J470DW, MFC-J4710DW, MFC-J5910DW, MFC-J625DW, MFC-J650DW, MFC-J6510DW, MFC-J6710DW, MFC-J6910DW