MFC-J625DW

Yhdistä useita skannattuja asiakirjoja yhdeksi tiedostoksi PaperPort™-ohjelmiston avulla

PaperPort™-ohjelmassa on pinoamistoiminto. Pinoa-toiminnolla voit yhdistää useita skannattuja asiakirjoja yhdeksi monisivuiseksi tiedostoksi. PaperPort™ tukee vain .pdf- tai .max (PaperPort) -muotoisten tiedostojen pinoamista. Kaikkien pinottavien kohteiden on oltava samassa tiedostomuodossa. (.pdf tai .max).

PaperPort™ ei sisälly toimitukseen kaikilla alueilla.

Yhdistä skannatut asiakirjat seuraavasti:

HUOM: Ohjeen kuvissa näkyy yksi tämän sarjan laitteista joka voi olla erinäköinen kuin sinun Brotherisi.

1. Avaa PaperPort™ valitsemalla Käynnistä-> (Kaikki) Ohjelmat -> Nuance PaperPort -> PaperPort.
    Skannatut asiakirjat näkyvät näytön oikeassa reunassa.

Avaa PaperPort™

2. Napsauta ensimmäistä pinottavaa tiedostoa hiiren ykköspainikkeella. Tiedoston ympärillä näkyy punainen reunus, joka osoittaa, että tiedosto on valittu.

Valitse ensimmäinen pinottava tiedosto

3. Pidä Ctrl -näppäintä painettuna ja napsauta kutakin pinottavaa lisätiedostoa hiiren ykköspainikkeella.

Valitse pinottava lisätiedosto
    • Valitse vain tiedostoja joissa on sama tiedostomuoto (.pdf tai .max), voit tarkistaa tiedostomuodon tiedoston kuvakkeen oikeasta alakulmasta.
    • Voit myös pinota tiedostoja vetämällä ja pudottamalla niitä päällekkäin.
  4. Kun kaikki tiedostot on valittu, vapauta Ctrl -näppäin. Punainen reuna ympäröi nyt kaikki pinottavat tiedostot.

Punainen reuna ympäröi nyt kaikki pinottavat tiedostot

5. Napsauta jotakin valituista tiedostoista hiiren kakkospainikkeella ja valitse Stack (Pinoa). Valitut sivut yhdistetään nyt yhdeksi tiedostoksi.

Valitse pino

Jos Stack (Pino) -valikko on harmaana, varmista, että kaikki valitut tiedostot ovat saman muotoisia. (.pdf tai .max)

6. Jos haluat purkaa asiakirjapinon, napsauta pinon kuvaketta hiiren kakkospainikkeella ja valitse Unstack (kumoa pino). Valitse sitten jokin seuraavista vaihtoehdoista:

• Nykyinen sivu
    • Kaikki sivut
    Valitse Unpinck (poista pinot

Jos kysymykseesi ei vastattu, oletko tarkistanut muut usein kysytyt kysymykset?

Oletko tarkistanut käyttöohjeet?

Jos tarvitset lisäapua, ota yhteys Brotherin asiakaspalveluun:

Aiheeseen liittyvät mallit

DCP-7060D, DCP-7065DN, DCP-7070DW, DCP-8110DN, DCP-J4120DW, DCP-J752DW, DCP-J785DW, DCP-L8400CDN, DCP-L8450CDW, MFC-7360N, MFC-7460DN, MFC-7860DW, MFC-8510DN, MFC-8950DW, MFC-8950DWT, MFC-9460CDN, MFC-9970CDW, MFC-J430W, MFC-J4410DW, MFC-J4510DW, MFC-J4620DW, MFC-J4625DW, MFC-J470DW, MFC-J480DW, MFC-J5320DW, MFC-J5330DW, MFC-J5620DW, MFC-J5625DW, MFC-J5720DW, MFC-J5730DW, MFC-J5910DW, MFC-J5920DW, MFC-J5930DW, MFC-J625DW, MFC-J650DW, MFC-J6510DW, MFC-J6530DW, MFC-J6710DW, MFC-J680DW, MFC-J6910DW, MFC-J6930DW, MFC-J6935DW, MFC-J985DW, MFC-L8650CDW, MFC-L8850CDW, MFC-L9550CDW(T)