MFC-J625DW

Skannaa dokumentti ja lähetä se faksina tietokoneesta ControlCenter4-ohjelman avulla (Windows)

Voit skannata sivun tai dokumentin ja lähettää sen faksina tietokoneesta ControlCenter4-ohjelman avulla. (PC-FAX-toiminto) Valitse käyttämäsi käyttöliittymä niin saat yksityiskohtaiset ohjeet.

Faxlähetys tietokoneesta lähettää vain mustavalkoisia dokumentteja. Jos lähetät värillisen sivun, se muutetaan mustavalkoiseksi sivuksi.

HUOM: Kuvat esittävät tietyn saman sarjan mallin ikkunoita jotka voivat olla erinäköisiä kuin sinun Brotherisi.

Perustila
  1. Aseta dokumentti.
  2. Valitse välilehti PC-FAX.
  3. Valitse Lähetä skannattu kuva (Send Scanned Image).
  4. Valitse Asiakirjan tyyppi ja Skannauskoko (Document Type ja Scan Size).
  5. Valitse Skannaus (Scan).

Send Scanned Image

6. Skannattava kuva näkyy ikkunassa. Voit muokata kuvaa tarvittaessa tai lähettää suoraan.
  7. Valitse Lähetä (Send).

Click Send

8. Pääset ikkunaan PC-FAX sending.

The PC-FAX sending dialog

9. Anna faxnumero joko:
    • Numeronäppäimistöltä.
    • Tietokoneen näppäimistöltä.
    Jos annat väärän numeron, napsauta Tyhjennä (Clear) niin koko numero poistuu. Kirjoita numero uudestaan.

10. Valitse Käynnistä (Start) niin fax lähetetään.

Edistynyt tila
  1. Aseta dokumentyi.
  2. Valitse välilehti PC-FAX.
  3. Jos haluat muuttaa skannausasetuksia, napsauta Lähetä skannattu kuva (Send Scanned Image) oikealla hiirennäppäimellä ja valitse Painikeasetukset (Button settings). Voit muuttaa skannausasetuksia. Napsauta OK.

Send Scanned Image

Send Scanned Image settings dialog

4. Valitse Lähetä skannattu tiedosto (Send Scanned File).

Send Scanned File

5. Pääset ikkunaan PC-FAX sending.

The PC-FAX sending dialog

6. Anna faxnumero joko:
    • Numeronäppäimistöltä.
    • Tietokoneen näppäimistöltä.
    Jos annat väärän numeron, napsauta Tyhjennä (Clear) niin koko numero poistuu. Kirjoita numero uudestaan.

7. Valitse Käynnistä (Start) niin fax lähetetään.

Jos kysymykseesi ei vastattu, oletko tarkistanut muut usein kysytyt kysymykset?

Oletko tarkistanut käyttöohjeet?

Jos tarvitset lisäapua, ota yhteys Brotherin asiakaspalveluun:

Aiheeseen liittyvät mallit

MFC-7360N, MFC-7460DN, MFC-7860DW, MFC-9330CDW, MFC-9460CDN, MFC-9970CDW, MFC-J430W, MFC-J4410DW, MFC-J4510DW, MFC-J470DW, MFC-J4710DW, MFC-J5910DW, MFC-J625DW, MFC-J650DW, MFC-J6510DW, MFC-J6710DW, MFC-J6910DW, MFC-L8650CDW, MFC-L8850CDW, MFC-L9550CDW(T)