MFC-J625DW

Kuinka dokumentti skannataan ja talletetaan tiedostoon PDF-muodossa Windowsissa (Skannaus tiedostoon)

Skannaus tiedostoon-toiminto skannaa dokumentin ja tallettaa sen automaattisesti tietokoneeseesi haluttuun kansioon PDF-muodossa ControlCenter4 avulla. Valitse alta linkki sen mukaan mitä ControlCenter4 käyttöliittymää käytät kun haluat tarkempia tietoja.

Jos haluat skannata useita sivuja samaan tiedostoon, sinun on käytettävä tiedostomuotoa joka tukee useiden sivujen tallettamista samaan tiedostoon (useimmiten PDF-muoto).  Katso "Miten skannataan useita sivuja yhteen tiedostoon kun oletusarvona jokainen sivu talletetaan omaan tiedostoonsa".

HUOM: Kuvat esittävät tiettyä mallin ikkunoita jotka voivat olla erinäköisiä kuin sinun Brotherisi.

Perustila

1. Aseta dokumentti.
  2. Valitse välilehti Scan.
  3. Valitse Dokumentin tyyppi ja Skannauskoko.
  4. Valitse Scan.
    Scan

5. Skannattu kuva näkyy ikkunassa. Voit muokata kuvaa tarvittaessa.
  6. Valitse Save.

Save

7. Avautuu ikkuna Save. Valitse kohtaan Tiedostotyyppi PDF(*.pdf). Kirjoita tiedostonimi ja valitse kansio ja sitten OK.

The Save dialog

Jos valitset tiedostotyypin PDF tai Secure PDF, voit valita myös tiedostokoon File size.

Edistynyt tila

Vaihe A: Skannaus tiedostoon-toiminnon asetukset

1. Valitse välilehti Skannaus (Scan) ja napsauta oikealla hiirennäppäimellä Tiedosto (File). Valitse sitten Painikeasetukset (Button settings).

Advanced Mode

2. Skannaus tiedostoon -asetusikkuna aukeaa. Valitse tiedostotyyppi (File Type) PDF(*.pdf). Muuta asetuksia ja valitse OK. Esim. voit asettaa tiedostonimen etuliitteen laatikkoon File Name. Voit myös valita talletuskansion laatikosta Destination Folder.

Setting

Vaihe B: Skannaus tiedostoon-toiminnon käyttö ControlCenteristä

1. Aseta dokumentti.
  2. Valitse välilehti Scan. Jos muutat skannausasetuksia, katso "Vaihe A: Skannaus tiedostoon-toiminnon asetukset".
  3. Valitse Tiedosto (File). Dokumentti skannataan ja talletetaan annettuun kansioon käyttäen asetuksia joita teit skannaus tiedostoon-asetussivulla (Scan to File).

Advanced Mode

Jos kysymykseesi ei vastattu, oletko tarkistanut muut usein kysytyt kysymykset?

Oletko tarkistanut käyttöohjeet?

Jos tarvitset lisäapua, ota yhteys Brotherin asiakaspalveluun:

Aiheeseen liittyvät mallit

DCP-7055, DCP-7055W, DCP-7057, DCP-7060D, DCP-7065DN, DCP-7070DW, DCP-8110DN, DCP-8250DN, DCP-9055CDN, DCP-9270CDN, DCP-J132W, DCP-J140W, DCP-J152W, DCP-J4110DW, DCP-J525W, DCP-J552DW, DCP-J725DW, DCP-J752DW, DCP-J925DW, MFC-7360N, MFC-7460DN, MFC-7860DW, MFC-8510DN, MFC-8950DW, MFC-8950DWT, MFC-9460CDN, MFC-9970CDW, MFC-J430W, MFC-J4410DW, MFC-J4510DW, MFC-J470DW, MFC-J4710DW, MFC-J5910DW, MFC-J625DW, MFC-J650DW, MFC-J6510DW, MFC-J6710DW, MFC-J6910DW