MFC-J625DW

Skannaa useita sivuja yhdeksi tiedostoksi sen sijaan, että kukin skannaus tallennetaan erillisenä tiedostona.

Jotta monisivuinen asiakirja voidaan skannata yhdeksi tiedostoksi, skannaus on määritettävä käyttämään tiedostotyyppiä, joka tukee monisivuisia asiakirjoja. Toimi seuraavasti:

Kun skannaat asiakirjan, voit käyttää joko automaattista asiakirjansyöttölaitetta (ADS) tai valotustasoa.

Katso täältä miten voit skannata useita sivuja yhteen tiedostoon automaattisen asiakirjansyöttölaitteen avulla.
Katso täältä miten voit skannata useita sivuja yhteen tiedostoon tasoskannerin lasilla.

Skannaaminen automaattisella asiakirjansyöttölaitteella

> Napsauta tätä, kun haluat nähdä, miten voit skannata Windowsin ControlCenter4 Perustilassa.
> Napsauta tätä, kun haluat nähdä, miten voit skannata Windowsin ControlCenter4 Edistyneessä tilassa.
> Napsauta tätä, kun haluat lisätietoja skannaamisesta ControlCenter2 for Macintosh -ohjelmalla.

Skannaaminen ControlCenter4 for Windowsin Perustilassa
  1. Aseta asiakirja tekstipuoli alaspäin yläreuna edellä ADS:ään.

2. Osoita SKANNAA-välilehteä.

3. Valitse asiakirjan tyyppi ja skannauskoko.

4. Valitse Scan.
    Kuva

5. Skannattu kuva näkyy esikatselussa. Varmista skannattava kuva ja muokkaa sitä (tarvittaessa) kuvankatseluikkunassa.

6. Valitse Tallenna tai Lähetä sähköpostina.
    Kuva

7. Valintaikkuna tulee näyttöön. Valitse Tiedostotyyppi -kohdasta vaihtoehto, joka sallii monisivuiset asiakirjat:

1. TIFF Multi-Page (*.tif)
    2. PDF (*pdf)
    3. Secure PDF (*.pdf)
    4. XML Paper Specification (*.xps)

8. Napsauta OK.
    Kuva

Skannaaminen Windowsin ControlCenter4 Edistyneessä tilassa
  1. Aseta asiakirja tekstipuoli alaspäin yläreuna edellä ADS:ään.

2. Valitse Skannaa -välilehti.
    Kuva

3. Napsauta hiiren kakkospainikkeella Kuva -, Tiedosto - tai Sähköposti -painiketta ja valitse Painikkeen asetukset.
    Kuva

4. Avatuu skannausasetusten ikkuna (Scan to Configuration). Näytöt voivat vaihdella valintasi mukaan.

5. Valitse Tiedostotyyppi -kohdasta vaihtoehto, joka sallii monisivuiset asiakirjat:

1. TIFF Multi-Page (*.tif)
    2. PDF (*pdf)
    3. Secure PDF (*.pdf)
    4. XML Paper Specification (*.xps)

6. Napsauta OK.
    Kuva

7. Valitse haluamasi skannaustyyppi. Painikkeet ovat: Kuva, Sähköposti ja Tiedosto.
    Jos skannausasetukset -valintaikkuna tulee näyttöön, valitse Skannaa.

Skannaaminen ControlCenter2 for Macintosh -ohjelmasta
  1. Aseta asiakirja tekstipuoli alaspäin yläreuna edellä ADS:ään.

2. Valitse Configuration -> SCAN.

3. Valitse haluamasi skannaustyyppi. Vaihtoehdot ovat: Kuva, Sähköposti ja tiedosto.
    Kuva

4. Avautuu skannausasetusikkuna (Scan to Configuration). Näytöt voivat vaihdella valintasi mukaan.
    Kuva

5. Valitse Software Button-välilehti.

6. Valitse Tiedostotyyppi -kohdasta vaihtoehto, joka sallii monisivuiset asiakirjat:

1. TIFF multi-Page (*.tif)
    2. PDF (*pdf)
    3. Secure PDF (*.pdf)
    4. High Compression PDF (*.pdf)

7. Napsauta OK.

8. Valitse haluamasi skannaustyyppi. Painikkeet ovat: Kuva, Sähköposti ja tiedosto.
    Jos skannausasetukset -valintaikkuna tulee näyttöön, valitse Aloita skannaus.

Skannaaminen valotustasolta

> Napsauta tätä, kun haluat nähdä, miten voit skannata Windowsin ControlCenter4 Perustilassa.
> Napsauta tätä, kun haluat nähdä, miten voit skannata Windowsin ControlCenter4 Edistyneessä tilassa.
> Napsauta tätä, kun haluat lisätietoja skannaamisesta ControlCenter2 for Macintosh -ohjelmasta.

Skannaaminen ControlCenter4 for Windowsin Perustilassa
  1. Nosta valotustason kansi ylös.

2. Aseta asiakirja tulostuspuoli alaspäin valotustasolle.

3. Laske valotustason kansi alas.

4. Valitse Skannaa -välilehti.

5. Valitse Mukautettu ja skannauskoko.

6. Valitse Mukautetut asetukset.
    Kuva

7. Avautuu skannausasetusikkuna (Custom Scan Settings). Määritä skannausasetukset ja valitse Manuaalinen monisivuinen skannaus tai jatkuva skannaus ja valitse sitten OK.
    Kuva

8. Valitse Scan. Laite aloittaa sitten skannauksen.
    Kuva

9. Kun skannaus on valmis, ohjelma kysyy, haluatko skannata lisää sivuja. Jos haluat skannata lisää sivuja, aseta seuraava asiakirja skannerin lasille ja paina Jatka -painiketta. Kun kaikki asiakirjat on skannattu, napsauta Valmis -painiketta.
    Kuva

10. Skannattu kuva näkyy esikatselussa. Varmista skannattava kuva ja muokkaa sitä (tarvittaessa) kuvankatseluikkunassa.

11. Valitse Tallenna tai Lähetä sähköposti.
    Kuva

12. Valintaikkuna tulee näyttöön. Valitse Tiedostotyyppi -kohdasta vaihtoehto, joka sallii monisivuiset asiakirjat:

1. TIFF multi-Page (*.tif)
    2. PDF (*pdf)
    3. Secure PDF (*.pdf)
    4. XML Paper Specification (*.xps)

13. Napsauta OK.
    Kuva

Skannaaminen Windowsin ControlCenter4 Edistyneessä tilassa
  1. Nosta valotustason kansi ylös.

2. Aseta asiakirja tulostuspuoli alaspäin valotustasolle.

3. Laske valotustason kansi alas.

4. Valitse Skannaa -välilehti.
    Kuva

5. Napsauta hiiren kakkospainikkeella Kuva -, Tiedosto - tai Sähköposti -painiketta ja valitse sitten Button settings (painikkeen asetukset).
    Kuva

6. Avautuu skannausasetusikkuna (Scan to Configuration). Näytöt voivat vaihdella valintasi mukaan.

7. Valitse Tiedostotyyppi -kohdasta vaihtoehto, joka sallii monisivuiset asiakirjat:

1. TIFF multi-Page (*.tif)
    2. PDF (*pdf)
    3. Secure PDF (*.pdf)
    4. XML Paper Specification (*.xps)

8. Määritä skannausasetukset ja valitse Manuaalinen monisivuinen skannaus tai Jatkuva skannaus.

9. Napsauta OK.
    Kuva

10. Valitse haluamasi skannaustyyppi. Painikkeet ovat: Kuva, Sähköposti ja Tiedosto. Laite aloittaa sitten skannauksen.
    Jos skannausasetukset -valintaikkuna tulee näyttöön, valitse Skannaa.

11. Kun skannaus on valmis, se kysyy, haluatko skannata lisää sivuja. Jos haluat skannata lisää sivuja, aseta seuraava asiakirja skannerin lasille ja paina Jatka -painiketta. Kun kaikki asiakirjat on skannattu, napsauta Valmis -painiketta.
    Kuva

Skannaaminen ControlCenter2 for Macintosh -ohjelmasta
  1. Nosta valotustason kansi ylös.

2. Aseta asiakirja tulostuspuoli alaspäin valotustasolle.

3. Laske valotustason kansi alas.

4. Valitse Configuration (määritys) -> SCAN (SKANNAUS)
    MacCC2_01

5. Valitse haluamasi skannaustyyppi. Vaihtoehdot ovat: Kuva, Sähköposti ja Tiedosto.

6. Avautuu skannausasetusikkuna (Scan to Configuration). Näytöt voivat vaihdella valintasi mukaan.
    MacCC2_02

7. Valitse Software Button-välilehti.

8. Valitse Tiedostotyyppi -kohdasta vaihtoehto, joka sallii monisivuiset asiakirjat:

1. TIFF multi-Page (*.tif)
    2. PDF (*.pdf)
    3. Secure PDF (*.pdf)
    4. High Compression PDF (*.pdf)

9. Määritä skannausasetukset ja valitse Manuaalinen monisivuinen skannaus tai Jatkuva skannaus.

10. Napsauta OK.

11. Valitse haluamasi skannaustyyppi. Painikkeet ovat: Kuva, Sähköposti ja Tiedosto.
    Jos skannausasetukset -valintaikkuna tulee näyttöön, valitse Aloita skannaus.

Aiheeseen liittyvät mallit

DCP-J725DW, DCP-J925DW, MFC-J430W, MFC-J625DW