MFC-J615W

Miten lähetän samalla kertaa saman viestin usealle vastaanottajalle (sarjalähetys)?

Kun lähetät saman viestin samalla kertaa usealle eri vastaanottajalle puhutaan sarjalähetyksestä. Sarjalähetyksessä faxnumerot voidaan valita lyhytvalintamuistista tai voit käyttää pikavalintaryhmää ja lisäksi voit antaa jopa 50 faxnumeroa manuaalisesti. Huomaa että sarjalähetyksenä ei voi lähettää värifakseja, vain mustavalkoisia.

Sarjalähetys suoritetaan seuraavasti:

Jos Brotherissa on ADS (automaattinen dokumentinsyöttölaitte)

1. Paina Fax.

2. Aseta lähetettävä dokumentti dokumentinsyöttölaitteeseen kuvapuoli ylöspäin.

3. Valitse nuoli ylös- tai alas-näppäimillä Sarjalähetys (Broadcasting).

4. Paina OK.

5. Anna vastaanottajien faxnumerot seuraavasti:

1. Jos valitset numeron manuaalisesti syötä numero numeronäppäimistöltä:

1. Valitse nuoli ylös- tai alas-näppäimillä Lisää numero (Add Number).
      2. Syötä numero numeronäppäimistöltä.
      3. Paina OK.

2. Jos käytät pika- tai lyhytvalintamuistia toimi seuraavasti:

1. Valitse nuoli ylös- tai alas-näppäimillä Lyhytvalinta (Speed Dial tai Phone Book).
      2. Paina OK.
      3. Valitse nuoli ylös- tai alas-näppäimillä aakkosjärjestys tai numerojärjestys (Alphabetical Order tai Numerical Order).
      4. Paina OK.
      5. Valitse numero nuoli ylös- tai alas-näppäimillä.
      6. Paina OK.

Näytöllä pikavalintanumerot on merkitty tähdellä (*) ja lyhytvalintanumerot numeromerkillä (#). Pikavalintamuistia ei ole kaikissa malleissa.

6. Jos kaikki numerot on valittu toistamalla vaihetta 5, valitse nuoli ylös- tai alas-näppäimillä Valmis (Complete).

7. Paina OK.

8. Paina Mono Start.

Laite alkaa skannata dokumenttia ja lähettää fakseja.

• Jos jokin numeroista on varattu, Brother valitsee numeron uudestaan automaattisesti. Jos numeroon ei saada yhteyttä, Brother ei enää yritä saada yhteyttä siihen.

• Käytettävissä olevan muistin määrä riippuu muistissa olevien töiden laadusta ja määrästä ja sarjalähetyksen vastaanottajien määrästä. Jos sarjalähetyksen vastaanottajia on suurin mahdollinen määrä, et pysty käyttämään kaksoistoimintoa tai ajastettua lähetystä.

• Jos muisti täyttyy, paina Stop/Exit jos haluat keskeyttää, tai paina Mono Start jos lähetät muistiin jo skannatut sivut tai sivun.

Jos kysymykseesi ei vastattu, oletko tarkistanut muut usein kysytyt kysymykset?

Oletko tarkistanut käyttöohjeet?

Jos tarvitset lisäapua, ota yhteys Brotherin asiakaspalveluun:

Aiheeseen liittyvät mallit

MFC-490CW, MFC-5890CN, MFC-5895CW, MFC-6490CW, MFC-J410, MFC-J615W, MFC-J6510DW, MFC-J6710DW