MFC-J5930DW

Brother-laitteen tulostuksen kohdistuksen tarkistaminen

Jos tulostettu teksti on epäselvää tai kuvat haaleita laitteen siirtämisen jälkeen, säädä tulostuksen kohdistusta.

MFC-J5330DW/MFC-J5335DW

1. Paina [Muste]>[Paranna tulostuslaatua]>[Kohdistus].
    Voit painaa myös [Asetukset]>[Ylläpito]>[Paranna tulostuslaatua]>[Kohdistus].
  2. Paina [Seur.].
  3. Tuo näyttöön paperikoko, jonka tulostuksen kohdistusta tulee säätää, painamalla tai , ja paina sitä sitten.
  4. Paina [Peruskohdistus] tai [Edistynyt kohdistus].
  5. Aseta valittua paperikokoa kasettiin ja paina sitten [Aloita].
    Laite tulostaa kohdistustestisivun.
  6. Kuvio (A): Paina tai , kunnes näytössä on sen testitulosteen numero, jossa on vähiten näkyviä pystyjuovia (1–9). Paina sitten kyseistä numeroa (yllä olevassa esimerkissä 6 on paras valinta). Paina [OK].

Toista tämä vaihe muille kuvioille.

Kun tulostuksen kohdistusta ei ole säädetty oikein, teksti näyttää sumealta tai vääristyneeltä, kuten oheisessa kuvassa.

Kun tulostuksen kohdistus on säädetty oikein, teksti näyttää tältä.

7. Paina .

MFC-J5730DW/MFC-J5930DW

1. Paina [Muste]>[Paranna tulostuslaatua]>[Kohdistus].
    Voit painaa myös [Asetukset]>[Huolto]>[Paranna tulostuslaatua]>[Kohdistus].
  2. Paina [Seur.].
  3. Tuo esiin kohdistusta tarvitseva paperikoko pyyhkäisemällä ylös tai alas tai painamalla tai , ja paina sitä sitten.
  4. Paina [Peruskohdistus] tai [Edistynyt kohdistus].
  5. Aseta valittua paperikokoa kasettiin ja paina sitten [Aloita].
    Laite tulostaa kohdistustestisivun.
  6. Kuvio A: Pyyhkäise ylös tai alas tai paina tai , kunnes näytössä on sen testitulosteen numero, jossa on vähiten näkyvät pystyjuovat (1–9). Paina sitten kyseistä numeroa (esimerkissä 6 on paras valinta). Paina [OK].

Toista tämä vaihe muille kuvioille.

Kun tulostuksen kohdistusta ei ole säädetty oikein, teksti näyttää sumealta, kuten oheisessa kuvassa.

Kun tulostuksen kohdistus on säädetty oikein, teksti näyttää tältä.

7. Paina .

Aiheeseen liittyvät mallit

MFC-J5330DW, MFC-J5730DW, MFC-J5930DW