MFC-J5930DW

Tulostin lukittu

Voit määrittää Secure Function Lock 2.0 (Turvalukko 2.0) -asetukset WWW-selaimella.
Seuraavassa ohjeet miten Secure Function Lock-toiminnon saa pois käytöstä.

Secure Function Lock -toiminnon poistaminen käytöstä

1. Käynnistä WWW-selain.
  2. Kirjoita selaimeen ”http://laitteen IP-osoite/” (jossa ”laitteen IP-osoite” on laitteen IP-osoite).
    Esimerkki: http://192.168.1.2/
  3. Kirjoita salasana ikkunaan Login. (Tämä on www-pohjaisen hallinnan salasana, ei laitteen järjestelmänvalvojan salasana.)
    Napsauta Nuoli oikeaan -näppäintä.

Login

Aseta salasana, jos määrität laiteasetuksia WWW-selaimella ensimmäistä kertaa. Oletusarvoisesti salasana ei ole pakollinen.

1. Napsauta Please configure the password.
    2. Kirjoita haluamasi salasana (enintään 32 merkkiä).
    3. Kirjoita salasana uudelleen kenttään Confirm New Password.
    4. Napsauta Submit.
  4. Napsauta Administrator.
  5. Napsauta User Restriction Function.
  6. Valitse Off.
  7. Napsauta Submit.

administrator

Jos kysymykseesi ei vastattu, oletko tarkistanut muut usein kysytyt kysymykset?

Oletko tarkistanut käyttöohjeet?

Jos tarvitset lisäapua, ota yhteys Brotherin asiakaspalveluun:

Aiheeseen liittyvät mallit

DCP-J1100DW, HL-J6000DW, HL-J6100DW, MFC-J1300DW, MFC-J5330DW, MFC-J5730DW, MFC-J5930DW, MFC-J5945DW, MFC-J6530DW, MFC-J6930DW, MFC-J6935DW, MFC-J6945DW, MFC-J6947DW