MFC-J5930DW

Paperitukos

Ilmoitus Paperitukos voi tulla useista eri syistä. Toimi seuraavasti tilanteen mukaan:

Koskee MFC-malleja joissa on faxtoiminto:
Ennen kuin irroitat sähköjohtoa, voit siirtää faxviestit laitteen muistista tietokoneeseen tai toiseen faxlaitteeseen niin et kadota tärkeitä viestejä.

Syy 1: Paperi on juuttunut laitteen sisälle
Syy 2: Tarkista, että paperiohjaimet on asetettu oikean koon mukaisesti.
Syy 3: Tarkista, että paperintuki on asetettu oikein
Syy 4: Paperipöly tekee paperinsyöttörullista liukkaita

Syy 1: Paperi on juuttunut laitteen sisälle.

Vedä ulos juuttunut paperi.
Tarkista mitä Brotherin näytössä lukee.
Paperitukosilmoituksesta näkyy minne paperi on juuttunut.

Jos paperitukos uusiutuu, yritä poistaa paperi toisella tavalla.

Ohjeet juuttuneen paperin poistamiseen näet UKK-sivulta

Syy 2 : Tarkista, että paperiohjaimet on asetettu oikean koon mukaisesti.

Tarkista, että paperiohjaimet on asetettu oikean koon mukaisesti.

Syy 3: Tarkista, että paperintuki on asetettu oikeiny

Tarkista, että paperintuki on asetettu oikein.
Katso täältä miten poistetaan laitteen sisälle juuttunut paperi.

Syy 4: Paperipöly tekee paperinsyöttörullista liukkaita

Puhdista paperinsyöttörullat.

Täältä näet ohjeet miten syöttörullat puhdistetaan.

Jos kysymykseesi ei vastattu, oletko tarkistanut muut usein kysytyt kysymykset?

Oletko tarkistanut käyttöohjeet?

Jos tarvitset lisäapua, ota yhteys Brotherin asiakaspalveluun:

Aiheeseen liittyvät mallit

HL-J6000DW, HL-J6100DW, MFC-J5730DW, MFC-J5930DW, MFC-J5945DW, MFC-J6930DW, MFC-J6935DW, MFC-J6945DW, MFC-J6947DW