MFC-J5910DW

Tulostin lukittu

Tee jokin seuraavista poistaaksesi viestin:

Secure Function Lock (turvalukko) - toiminnon kytkeminen päältä

*Jos Brother-laitteessasi on kosketusnäyttö, noudata alla olevia  "Kosketusnäytölliset mallit" ohjeita.

1. Paina Menu.

2. Paina nuoli Ylös tai Alas ja valitse Lukko Ei -> Kyllä ja paina OK.

3. Syötä nelinumeroinen järjestelmänvalvojan tunnussanasi ja paina OK.

<Kosketusnäytölliset mallit>

1. Paina .

2. Paina Lukko Kyllä -> Ei.

3. Syötä nelinumeroinen järjestelmänvalvojan tunnussanasi painamalla kosketusnäytön painikkeita ja paina OK.

Pistä järjestelmävalvojan tunnussana hyvin talteen. Jos syötät väärän tunnussanan, nestekidenäytössä näkyy Väärä tunnussana. Syötä oikea tunnussana. Jos unohdat sen,  ota yhteys Brother-huoltoon "Ota yhteyttä"-linkistä.

Aiheeseen liittyvät mallit

MFC-J5910DW, MFC-J6510DW, MFC-J6710DW, MFC-J6910DW