MFC-J5730DW

Tulostus ei onnistu XX

Ilmoitus Tulostus ei onnistu XX ("Unable to Print XX") ilmoittaa että laitteessa on mekaaninen ongelma. Koodi "XX" ilmaisee tarkemmin vikakohdan.

Syy

• Laitteessa on mekaaninen ongelma.

• Vieras esine, kuten klemmari tai repeytynyt paperinpalanen on laitteen sisällä.

Toimi seuraavasti:

1. Avaa skannerikansi ja poista vieraat esineet, kuten klemmarit ja paperinpalat laitteen sisältä. Täältä näet miten juuttunut paperi poistetaan.

2. Jos virheilmoitus ei poistu, irroita sähköjohto, odota useampi minuutti ja kytke sähköjohto.

Jos virheilmoitus ei poistu, kirjoita koodi "XX" ylös ja ota yhteyttä Brother-asiakaspalveluun.

Jos laitteessa on faksi:
Jotta tärkeät viestit eivät häviäisi laitteen muistista, suosittelemme siirtämään faksit toiseen faksiin tai tietokoneellesi ennen laitteen sammuttamista. Katso ohjeita vastaavalta UKK-sivulta.

(koskee MFC-malleja joissa on flash-muisti)
Tämä laite ei hukkaa viestejä laitteen muistista vaikka laite sammutettaisiin virtakytkimestä.

Jos kysymykseesi ei vastattu, oletko tarkistanut muut usein kysytyt kysymykset?

Oletko tarkistanut käyttöohjeet?

Jos tarvitset lisäapua, ota yhteys Brotherin asiakaspalveluun:

Aiheeseen liittyvät mallit

DCP-J1100DW, DCP-J132W, DCP-J140W, DCP-J152W, DCP-J4110DW, DCP-J525W, DCP-J552DW, DCP-J562DW, DCP-J572DW, DCP-J752DW, DCP-J772DW, DCP-J774DW, DCP-J785DW, HL-J6000DW, HL-J6100DW, MFC-J1300DW, MFC-J430W, MFC-J4410DW, MFC-J4510DW, MFC-J470DW, MFC-J4710DW, MFC-J480DW, MFC-J491DW, MFC-J497DW, MFC-J5330DW, MFC-J5730DW, MFC-J5930DW, MFC-J5945DW, MFC-J650DW, MFC-J6530DW, MFC-J680DW, MFC-J6930DW, MFC-J6935DW, MFC-J6945DW, MFC-J6947DW, MFC-J985DW