MFC-J5620DW

Poistin juuttuneen paperin mutta ilmoitus "Paperi juuttui" ei poistunut.

Kun poistat juuttuneen paperin, nosta ensin skannerikansi ylös ja laske takaisin alas, se kuittaa ilmoituksen Paperi juuttui (Paper Jam).

Jos ilmoitus "Paperi juuttui" ei poistunut näytöltä, laitteeseen voi olla juuttunut pieni paperinpala.

Poista paperi seuraavasti käyttäen laitteen mukana toimitettua Huoltolehteä (Maintenance Sheet).

1. Paina kosketusnäytöllä Kyllä niin näyttö palaa perustilaan.
  2. Paina Settings(Asetukset) > Ylläpito > Poista paperijätteet (Maintenance > Remove Paper Scraps).
  3. Lue kosketusnäytön tiedote ja kuittaa se painamalla Seuraava (Next).
  4. Avaa käsisyöttöraon kansi molemmin käsin.

OpenMPTray

5. Nosta paperituki ylös.

LiftUpPaperSupport

6. Aseta laitteen mukana toimitettu Huoltolehti vaaka-asennossa laitteen takana olevaan rakoon, kunnes syöttörullat ottavat kiinni siitä.

Vaakasuunta

LandscapeOrientationMPTray

• Jos laitteen mukana toimitettu Huoltolehti on hukassa, ota yksi arkki A4-kokoista paksua paperia (esim. valokuvapaperia).
    • Paperi on asetettava käsisyöttörakoon. Älä aseta paperia MT-alustalle.

7. Paina kosketusnäytössä Start.
  8. Noudata näytöllä olevia ohjeita.
    Koneeseen työntämäsi arkki työntää paperin edellään ulos jolloin laite jatkaa tulostusta tai näyttö siirtyy perustilaan.

Jos ongelma ei poistu, ota yhteyttä Brother-tukeen.

Aiheeseen liittyvät mallit

MFC-J5620DW, MFC-J5625DW, MFC-J5720DW, MFC-J5920DW