MFC-J5620DW

Väärä kasettiasetus

Ilmoitus Väärä kasettiasetus (Wrong Tray Setting) tulee kun kasettiin asetetun paperin koko ei ole sama kuin laitteeseen asetetun paperin koko.

Ilmoitus "Väärä kasettiasetus" kuitataan seuraavasti.

• Seuraa näyttöön tulevia ohjeita ja yritä sitten tulostaa uudelleen.
  • Tarkista paperikasettiin asetetun paperin koko ja laitteen paperikokoasetus näyttöön tulevien ohjeiden mukaan.

Jos kysymykseesi ei vastattu, oletko tarkistanut muut usein kysytyt kysymykset?

Oletko tarkistanut käyttöohjeet?

Jos tarvitset lisäapua, ota yhteys Brotherin asiakaspalveluun:

Aiheeseen liittyvät mallit

DCP-J1100DW, MFC-J1300DW, MFC-J4710DW, MFC-J5330DW, MFC-J5620DW, MFC-J5625DW, MFC-J5720DW, MFC-J5730DW, MFC-J5920DW, MFC-J5930DW, MFC-J6530DW, MFC-J6720DW, MFC-J6920DW, MFC-J6925DW, MFC-J6930DW, MFC-J6935DW