MFC-J5330DW

Skannaa sähköpostin liitteeksi

Lähetä skannattu asiakirja sähköpostiviestin liitteenä.
  • Voit tehdä skannausasetuksiin tilapäisiä muutoksia laitteen Skannaa-painikkeen avulla. Käytä Brotherin ControlCenter-ohjelmistoa, kun haluat tehdä pysyviä muutoksia.

• Skannaa sähköpostiin -toiminto ei tue WWW-sähköpostipalveluita. Skannaa asiakirja tai kuva käyttämällä Skannaa kuvaan- tai Skannaa tiedostoon -toimintoja, ja liitä sitten skannattu tiedosto sähköpostiviestiin.

MFC-J5330DW/MFC-J5335DW

1. Aseta asiakirja laitteeseen.
  2. Paina [Skannaus]>[tietokoneelle]>[sähköpostiin].
  3. Jos laitteesi on kytketty verkon kautta, näytä tietokone, johon haluat lähettää tiedot, painamalla tai ja paina sitten tietokoneen nimeä.

Jos nestekidenäytössä näkyy kehotus antaa PIN-koodi, anna tietokoneen nelinumeroinen PIN-koodi nestekidenäytössä ja paina sitten [OK].

4. Tee jokin seuraavista:
    • Jos haluat muuttaa asetuksia, paina [Asetukset] ja siirry seuraavaan vaiheeseen.
    • Käynnistä skannaus ilman lisäasetusten muutoksia painamalla [Aloita].

Laite skannaa asiakirjan ja tallentaa sen liitetiedostoksi. Tämän jälkeen laite käynnistää sähköpostisovelluksesi ja avaa uuden sähköpostiviestin, johon skannattu tiedosto on liitetty.

5. Valitse [Skannausaset.] ja paina sitten [Aseta laitteessa].

[Skannausaset.] -asetuksen käyttäminen edellyttää, että laitteeseen on kytketty tietokone, johon on asennettu ControlCenter-ohjelmisto.

6. Valitse muutettavat skannausasetukset ja paina sitten [OK].
    Asetus
    Kuvaus
    Skannaustyyppi

Valitse asiakirjan skannaustyyppi.

Tarkkuus

Valitse asiakirjan skannaustarkkuus.

Tiedostotyyppi

Valitse tiedostomuoto asiakirjallesi.

Asiakirjakoko

Valitse asiakirjan koko.

Kirkkaus

Valitse kirkkaustaso.

Kontrasti

Valitse kontrastitaso.

ADF auto- suoristus

(Käytettävissä vain joissakin malleissa)

Korjaa ADS:n avulla skannatut vinoon syötetyt asiakirjat.

Tyhjän s. ohitus

(Käytettävissä vain joissakin malleissa)

Kun on valittu Päällä, tyhjät sivut ohitetaan.

Taustavärin poisto

Muuta poistettavan taustavärin määrää.

• Tallenna asetukset pikavalintana painamalla [Tallenna pikakuvak.]. Laite kysyy, haluatko tehdä tästä yhden kosketuksen pikavalinnan. Noudata LCD-näyttöön tulevia ohjeita.
  7. Paina [Aloita].
    Laite skannaa asiakirjan ja tallentaa sen liitetiedostoksi. Tämän jälkeen laite käynnistää sähköpostisovelluksesi ja avaa uuden sähköpostiviestin, johon skannattu tiedosto on liitetty.

MFC-J5730DW/MFC-J5930DW

1. Aseta asiakirja laitteeseen.
  2. Paina [Skannaus].
  3. Pyyhkäise vasemmalle tai oikealle tai paina tai , kunnes näytössä on [PC:hen].
    Kuvake siirtyy kosketusnäytön keskelle ja se korostetaan sinisellä värillä.
  4. Paina [PC:hen].
  5. Paina [sähköpostiin].
  6. Jos laite on kytketty verkon kautta, pyyhkäise ylös tai alas tai paina tai . Kun näkyviin tulee tietokone, johon haluat siirtää tiedot, paina tietokoneen nimeä.

Jos nestekidenäytössä näkyy kehotus antaa PIN-koodi, anna tietokoneen nelinumeroinen PIN-koodi nestekidenäytössä ja paina sitten [OK].

7. Tee jokin seuraavista:
    • Jos haluat muuttaa asetuksia, paina [Asetukset] ja siirry seuraavaan vaiheeseen.
    • Käynnistä skannaus ilman lisäasetusten muutoksia painamalla [Aloita].

Laite skannaa asiakirjan ja tallentaa sen liitetiedostoksi. Tämän jälkeen laite käynnistää sähköpostisovelluksesi ja avaa uuden sähköpostiviestin, johon skannattu tiedosto on liitetty.

8. Kun haluat skannata asiakirjan molemmat puolet, paina [2-puol. skannaus] ja valitse sitten asiakirjatyyppi.
    Asetus
    Kuvaus
    2-puo. skannaus: pitkä reuna

Skannaa asiakirja niin, että sivut luetaan pitkää reunaa kääntämällä.

2-puo. skannaus: lyhyt reuna

Skannaa asiakirja niin, että sivut luetaan lyhyttä reunaa kääntämällä.

9. Valitse [Skannausaset.] ja paina sitten [Aseta laitteessa].

[Skannausaset.] -asetuksen käyttäminen edellyttää, että laitteeseen on kytketty tietokone, johon on asennettu ControlCenter-ohjelmisto.

10. Valitse muutettavat skannausasetukset ja paina sitten [OK].
    Asetus
    Kuvaus
    Skannaustyyppi

Valitse asiakirjan skannaustyyppi.

Tarkkuus

Valitse asiakirjan skannaustarkkuus.

Tiedostotyyppi

Valitse tiedostomuoto asiakirjallesi.

Asiakirjakoko

Valitse asiakirjan koko.

Kirkkaus

Valitse kirkkaustaso.

Kontrasti

Valitse kontrastitaso.

ADS auto-suoristus

(Käytettävissä vain joissakin malleissa)

Korjaa ADS:n avulla skannatut vinoon syötetyt asiakirjat.

Tyhjän sivun ohitus

(Käytettävissä vain joissakin malleissa)

Kun on valittu Päällä, tyhjät sivut ohitetaan.

Taustavärin poisto

Muuta poistettavan taustavärin määrää.

• Tallenna asetukset pikavalintana painamalla [Tallenna pikakuvak.]. Laite kysyy, haluatko tehdä tästä yhden kosketuksen pikavalinnan. Noudata LCD-näyttöön tulevia ohjeita.
  11. Paina [Aloita].
    Laite skannaa asiakirjan ja tallentaa sen liitetiedostoksi. Tämän jälkeen laite käynnistää sähköpostisovelluksesi ja avaa uuden sähköpostiviestin, johon skannattu tiedosto on liitetty.

Aiheeseen liittyvät mallit

MFC-J5330DW, MFC-J5730DW, MFC-J5930DW