MFC-J5330DW

Ei paperia / Tarkista paperi

Ilmoitus Ei paperia / Tarkista paperi voi tulla useista eri syistä. Toimi seuraavasti tilanteen mukaan.

Syy 1: Paperi on lopussa laitteesta tai paperia ei ole asetettu oikein määritettyyn paperikasettiin.

Syy 2: Paperi ei ollut käsinsyöttöraon tai MT-alustan keskellä.

Syy 3: Paperitukosten poistamisessa käytetty kansi oli auki tai raollaan.

Syy 4: Paperipöly tekee paperinsyöttörullista liukkaita.

Syy 1: Paperi on lopussa laitteesta tai paperia ei ole asetettu oikein määritettyyn paperikasettiin.

Tee jokin seuraavista:

• Lisää paperia paperikasettiin ja seuraa näyttöön tulevia ohjeita.
  • Poista paperit paperikasetista, aseta uudelleen kasettiin ja seuraa näyttöön tulevia ohjeita.

Katso muilta UKK-sivuilta miten paperi asetetaan paperikasettiin.

Syy 2: Paperi ei ollut käsinsyöttöraon tai MT-alustan keskellä.

Poista paperit MT-alustalta tai raosta, aseta uudelleen alustalle keskelle ja seuraa näyttöön tulevia ohjeita.

Katso muilta UKK-sivuilta miten paperi asetetaan käsisyöttörakoon tai MT-alustalle.

Syy 3: Paperitukosten poistamisessa käytetty kansi oli auki tai raollaan.

Sulje paperitukosten poistamisessa käytetty kansi molemmista päistä.

Syy 4: Paperipöly tekee paperinsyöttörullista liukkaita.

Puhdista paperinsyöttörullat.

Täältä näet ohjeet miten syöttörullat puhdistetaan.

Jos kysymykseesi ei vastattu, oletko tarkistanut muut usein kysytyt kysymykset?

Oletko tarkistanut käyttöohjeet?

Jos tarvitset lisäapua, ota yhteys Brotherin asiakaspalveluun:

Aiheeseen liittyvät mallit

DCP-J1100DW, DCP-J572DW, DCP-J772DW, DCP-J774DW, HL-J6000DW, HL-J6100DW, MFC-J1300DW, MFC-J491DW, MFC-J497DW, MFC-J5330DW, MFC-J5730DW, MFC-J5930DW, MFC-J5945DW, MFC-J6530DW, MFC-J6930DW, MFC-J6935DW, MFC-J6945DW, MFC-J6947DW