MFC-J5330DW

Tulosta käyttämällä vain mustaa mustekasettia, kun värilliset värikasetit ovat tyhjiä.

Brother-laite on suunniteltu lopettamaan KAIKKI tulostustoiminnot, kun jokin mustekasetti on tyhjä. Näin voit pidentää tulostuspään käyttöikää ja ylläpitää ensiluokkaista tulostuslaatua. Jos laite jatkaa tulostamista, tulostustyöt ja puhdistukset imevät ilmaa tyhjästä kasetista ja vahingoittavat tulostuspäätä.

Brother-laite toimii kuitenkin poikkeuksellisesti vain mustavalkotulostuksessa, kun yksi tai useampi värillinen mustekasetti on tyhjä. Kun värikasetti on tyhjä, laitteen näyttöön (jäljempänä ’LCD-näyttö’) tulee virheilmoitus, jossa ilmoitetaan, että Vain mustavalkotulostus, vaihda muste tai Vain mustavalkoinen 1-puolinen tulostus, vaihda muste.

Tulosta käyttämällä vain mustaa mustekasettia noudattamalla seuraavia ohjeita:

VAIHE 1 Tarkista, että laitteessa on viesti LCD-näytössä

• Jos nestekidenäytössä näkyy viesti Vain mustavalkotulostus, vaihda muste tai Vain mustavalkoinen 1-puolinen tulostus, vaihda muste, jatka VAIHEESEEN 2.
  • Jos LCD-näytössä näkyy muita virheilmoituksia (esimerkiksi Cannot Detect (Ei tunnista)), katso lisätietoja näytön virheilmoituksesta kohdasta usein kysytyt kysymykset ja vianmääritys.
Alla luetellut tilanteet voivat aiheuttaa lopettaa Vain mustavalkoinen tulostus-tilan jolloin värikasetti on vaihdettava:

1. Laitetta voi käyttää mustavalkotulostimena noin neljä viikkoa. Tämä riippuu tulostettavien sivujen määrästä.
  2. Jos irrotat laitteen verkkovirrasta tai poistat värikasetin.
  3. Jos valitset laitteesta tai tulostinohjaimesta asetuksen Slow Drying Paper (Hitaasti kuivuva paperi).

VAIHE 2 Tulosta seuraavat tulostustyöt käyttämällä vain mustaa mustekasettia:

Tietokonetulostus

Jos haluat vaihtaa tulostinajuriin harmaasävytulostuksen, toimi seuraavasti Windows- tai Macintosh-käyttöjärjestelmässä :

(Windows)

1. Avaa Tulostusasetukset. (Napsauttamalla tätä näet, miten Tulostusasetukset avataan.)
  2. Valitse Perusasetukset -välilehti ja valitse [Media Type/Tulostusmateriaali] -kohdasta [Plain Paper/Tavallinen paperi].
    Varmista, että Hitaasti kuivuva paperi on poistettu käytöstä.

Kuva

3. Valitse Lisäasetukset -välilehti.
  4. Valitse kohdassa Väri/Harmaasävy valinta Harmaasävy.

Kuva

5. Valitse Käytä -> OK.

Kun mustekasetti on vaihdettu, tulostinajurin asetukset on palautettava ja valittava Väri.

Macintosh

1. Avaa Print [Tulosta] -valintaikkuna. (Napsauttamalla tätä saat lisätietoja Print [Tulosta] -valintaikkunan avaamisesta.)
  2. Valitse Tulosta -valintaikkunasta Tulostusasetukset .

Kuva

3. Valitse [Plain Paper/Tavallinen paperi ] [ Media Type/Tulostusmateriaali]
    Varmista, että Hitaasti kuivuva paperi on poistettu käytöstä.
  4. Valitse Väri/ Harmaasävy -kohdasta Harmaasävy.

Kuva

5. Aloita tulostustyö valitsemalla Tulosta .

Kun mustekasetti on vaihdettu, tulostinajurin asetukset on palautettava ja valittava Väri.

Kopiointi
Jos paperityypiksi on asetettu tavallinen paperi, voit tehdä mustavalkoisia kopioita.
Faksaus (vain MFC-käyttäjät):
Jos paperityypiksi on asetettu tavallinen paperi, laite vastaanottaa ja tulostaa faksit mustavalkoisina.

Jos kysymykseesi ei vastattu, oletko tarkistanut muut usein kysytyt kysymykset?

Oletko tarkistanut käyttöohjeet?

Jos tarvitset lisäapua, ota yhteys Brotherin asiakaspalveluun:

Aiheeseen liittyvät mallit

DCP-J1100DW, DCP-J572DW, DCP-J772DW, DCP-J774DW, MFC-J1300DW, MFC-J491DW, MFC-J497DW, MFC-J5330DW, MFC-J5730DW, MFC-J5930DW, MFC-J6530DW, MFC-J6930DW, MFC-J6935DW