MFC-J5330DW

Missä on laitteen USB/Ethernet-portti?

HUOM: Kuvat esittävät tiettyä saman sarjan mallia joka voi olla erinäköinen kuin sinun Brotherisi.

USB-portin sijainti laitteessa

USB-portti sijaitsee laitteen sisällä.

1. Nosta skannerin kantta, kunnes se lukkiutuu tiukasti yläasentoon.

Nosta skannerikansi ylös.

2. Liitä USB-kaapeli symbolilla (1) merkittyyn USB-porttiin USB-symboli . Laitteen sisällä on USB-portti alla olevan kuvan mukaisesti.

Kytke USB-kaapeli.

3. Ohjaa USB-kaapeli varovasti kaapelikanavaan ja ulos laitteen takaosasta. Liitä kaapeli tietokoneeseen.

USB-kaapelin liitäntäkohta
    • Älä liitä laitetta näppäimistön USB-porttiin tai USB-keskittimeen, jossa ei ole virtaa. Brother suosittelee, että liität laitteen suoraan tietokoneeseen.
    • Varmista, että kaapeli ei estä kannen sulkeutumista tai että se voi aiheuttaa virheen.

Verkkoliittimen sijainti laitteessa (vain mallit joissa on kiinteä verkkoliitäntä)

Verkkoliitäntä sijaitsee laitteen sisällä.

1. Nosta skannerin kantta, kunnes se lukkiutuu tiukasti yläasentoon.

Nosta skannerikansi ylös.

2. Liitä verkkokaapeli symbolilla (1) merkittyyn liittimeen Ethernet-symboli . Laitteen sisällä on Ethernet-verkkoliitin alla olevan kuvan mukaisesti.
    Liitä Ethernet-kaapeli

3. Ohjaa verkkokaapeli varovasti kaapelikanavaan ja ulos laitteen takaosasta. Liitä kaapeli reitittimeen tai tukiasemaan.
    Ethernet-kaapelin liitäntäkohta

Varmista, että kaapeli ei estä kannen sulkeutumista, muuten se voi aiheuttaa kansi auki-virheilmoituksen.

Jos kysymykseesi ei vastattu, oletko tarkistanut muut usein kysytyt kysymykset?

Oletko tarkistanut käyttöohjeet?

Jos tarvitset lisäapua, ota yhteys Brotherin asiakaspalveluun:

Aiheeseen liittyvät mallit

DCP-J572DW, DCP-J772DW, DCP-J774DW, MFC-J491DW, MFC-J497DW, MFC-J5330DW, MFC-J5730DW, MFC-J5930DW, MFC-J6530DW, MFC-J6930DW, MFC-J6935DW