MFC-J4710DW

Kansi auki

Jompikumpi laitteen kansista on auki tai raollaan. Tarkista että kaikki kannet ovat kiinni.

HUOM: Ohjeen kuvat esittävät yhtä tämän sarjan laitetta joka voi olla erinäköinen kuin sinun Brotherisi.

• Skannerikansi:

1. Nosta skannerikansi (1) ylös.

2. Paina kannen tukea alaspäin (2) ja sulje kansi (3) molemmin käsin.
      image

3. Tarkista että puhelinjohto ja USB-johto (jos kumpikaan on käytössä) on asetettu niille varattuun uraan laitteen kannessa ja ne tulevat ulos laitteen takaseinässä olevasta aukosta.

• Mustekasettikotelon kansi:

Paina kansi kiinni niin että kuuluu naksahdus.

image

Jos kysymykseesi ei vastattu, oletko tarkistanut muut usein kysytyt kysymykset?

Oletko tarkistanut käyttöohjeet?

Jos tarvitset lisäapua, ota yhteys Brotherin asiakaspalveluun:

Aiheeseen liittyvät mallit

DCP-J132W, DCP-J152W, DCP-J4110DW, DCP-J552DW, DCP-J752DW, MFC-J4410DW, MFC-J4510DW, MFC-J470DW, MFC-J4710DW, MFC-J650DW