MFC-J470DW

Muisti täysi

Tämä ilmoitus voi joskus tulla näyttöön.

Faksia lähetettäessä tai kopioitaessa toimi seuraavasti:

Tapaus 1: Laitteen muisti on täysi.

• Paina Stop/Exit ja odota että muut toiminnot ovat valmiit ja yritä sitten uudestaan.

• Jos ilmoitus Muisti täysi tulee skannauksen aikana, peruuta toiminto painamalla Stop/Exit tai lähetä jo skannatut sivut painamalla Mono Start.
    Jos on skannattu useampia kuin 1 sivu, painamalla Mono Start lähetetään jo muistissa olevat sivut.

Tapaus 2: Faxtoiminnon muisti on täysi.

Tulosta muistista tarpeettomia faxviestejä jolloin vapautuu muistia. Ota Vastaanotto muistiin-toiminto pois päältä jolloin muistiin ei tule enää faxviestejä.

Vastaanotto muistiin-toiminnon saa pois päältä seuraavasti:

Vastaanotto muistiin-toiminto pois päältä:

1. Paina Menu.

2. Valitse nuoli ylös- ja alas-näppäimillä Faksaus (Fax). Paina OK.

3. Valitse nuoli ylös- ja alas-näppäimillä Vastaanottoasetukset (Setup Receive).  Paina OK.

4. Valitse nuoli ylös- ja alas-näppäimillä Muisti vast.otto (Memory Receive).  Paina OK.

5. Valitse nuoli ylös- ja alas-näppäimillä Ei (Off). Paina OK.

6. Jos muistissa oli faxviestejä kun Vastaanotto muistiin-toiminto otettiin pois päältä, näytössä kysytään:

Tulosta kaikki faxv?

Poista kaikki faxv.(Dok)?

Jos valitset 1 (Kyllä) , faxviestit poistetaan muistista ja asetusta muutetaan sen jälkeen. Jos viesteistä oli tulostettu varakopio niitä ei tulosteta enää toistamiseen.

Aiheeseen liittyvät mallit

MFC-J470DW