MFC-J470DW

Ei tunnista

Tarkista seuraavat seikat:

• Syy 1: Brotheriin on asennettu värikasetti joka ei ole Brotherin valmistama.

Brotherin monitoimilaitteet on suunniteltu tuottamaan parasta tulostuslaatua käytettäessä Brotherin omia värikasetteja. Brother ei suosittele käyttämään laitteessa uudelleentäytettyjä värikasetteja. Suosittelemme käyttämään vain aitoja Brotherin värikasetteja. Laitteelle soveltumattomien kasettien käyttäminen tai niiden asettaminen laitteeseen voi vahingoittaa laitetta ja kasetit voivat tuottaa epätyydyttävää tulostusjälkeä. Takuu ei korvaa tarvikekasettien käytöstä aiheutuneita ongelmia. Laitteen moitteettoman toiminnan ja parhaan tulostusjäljen takaamiseksi käytä vain aitoja Brother-kasetteja.
    > Lisätietoa aidoista Brother-tulostustarvikkeista.

• Syy 2: Brotheriin on asennettu värikasetti joka ei sovellu tähän malliin.

Se että kasetti sopii kasettipaikkaan ei vielä tarkoita että sitä olisi tarkoitettu käytettäväksi tässä laitteessa. Tarkista kasetin pakkauksesta tai käyttöohjeesta että tämä kasettimalli sopii laitteeseesi.
    Käyttöoppaan ja Kulutustarvikkeet ja lisävarusteet-sivut löydät mallin tukisivulta.
    > Täältä löydät uusimman käyttöoppaan.
    > Täältä pääset Kulutustarvikkeet ja lisävarusteet-sivulle.

• Syy 3 : Brotheriin on asennettu värikasetti joka joko työnnettiin sisään liian nopeasti tai kasetti on tyhjä tai rikki.

Tarkista että kasetit on asennettu oikein seuraavasti:

HUOM: Kuvat esittävät yhtä sarjan laitemallia joka voi olla eri mallia kuin sinun laitteesi.

1. Avaa kasettikotelon kansi.

2. Tarkista minkä värin kasetista näytössä ilmoitetaan. Paina saman värinen vipu alas ja poista kasetti laitteesta.

image

3. Tarkista että Brotherissa on virta päällä. Aseta kasetit sisään yksi kerrallaan. Jos virta on pois päältä laite ei voi havaita että sinne on työnnetty kasetti.

4. Jokaisella värikasetilla on laitteessa oma paikkansa jonka löydät vivun värin mukaan. Vivun täytyy olla samanvärinen kuin kasetin tarra. Aseta kasetit sisään yksi kerrallaan hitaasti työntäen nuolen suuntaan kunnes vipu naksahtaa paikalleen. Tee sama seuraavalle kasetille.

image

5. Kun kaikki kasetit ovat paikoillaan sulje kasettikotelon kansi.

6. Jos vaihdoit värikasetin, näytöllä kysytään oliko se uusi kasetti. Esim. Vaihdoitko Musta? (Did You Change Black?). Vastaa Kyllä jos vaihdoit uuden kasetin. Jos kasetti ei ollut uusi vaan siitä on jo otettu väriä valitse Ei.

• Jos sekotat värikasetit keskenään ja asetat kasetin väärään paikkaan, tulee ilmoitus Ei tunnista tai Väärä kasetti. Silloin kasetit on pantava oikeaan järjestykseen.

• Kun värikasetin pakkaus on avattu, aseta se heti tulostimeen ja käytä se loppuun kuuden kuukauden kuluessa. Kasetit tulisi käyttää loppuun ennen niiden pakkaukseen painettua viimeistä käyttökuukautta.

• Syy 4: Värikasetissa on ilmakupla.

Älä pidä kasettia ylösalaisin kun poistat kuljetussuojan, se voi aiheuttaa ilmakuplia kasettiin. Käännä kasetti hitaasti siten että putkiliitin osoittaa alaspäin ja aseta kasetti takaisin.

Jos kysymykseesi ei vastattu, oletko tarkistanut muut usein kysytyt kysymykset?

Oletko tarkistanut käyttöohjeet?

Jos tarvitset lisäapua, ota yhteys Brotherin asiakaspalveluun:

Aiheeseen liittyvät mallit

DCP-J132W, DCP-J152W, DCP-J4110DW, DCP-J552DW, DCP-J752DW, MFC-J4410DW, MFC-J4510DW, MFC-J470DW, MFC-J4710DW, MFC-J650DW, MFC-J6520DW, MFC-J6720DW, MFC-J6920DW, MFC-J6925DW