MFC-J4510DW

Näytössä on edelleen virheilmoitus Kansi auki skannerin kannen sulkemisen jälkeen. (Sisältää ohjevideon)

Jos näyttöön tulee edelleen virheilmoitus Kansi auki, skannerin kannen tukea ja skannerin kannen vaimennusta ei ehkä ole asennettu oikein.

Skannerin kannen tuki on palkki, joka pitää skannerin kantta ylhäällä, kun nostat skannerin kannen avoimeen asentoon.
Skannerin kannen vaimennin sijaitsee skannerin kannen vasemmalla puolella alla olevan kuvan mukaisesti.

skannerin kannen tuki ja skannerin kannen vaimennin

Ratkaise ongelma seuraavien ohjeiden mukaisesti.

HUOM: Kuvat esittävät tiettyä saman sarjan mallia joka voi olla erinäköinen kuin sinun Brotherisi.

Aseta laite kirkkaalle tasaiselle alustalle skannerin kannen tuen kiinnittämistä varten.
Jos asetat laitteen kaltevalle pinnalle, kätesi voi jäädä skannerin kannen alle.

1. Irrota skannerin kannen tuki ja skannerin kannen vaimennin Brother-laitteesta.
    Jos skannerin kannen tuki ja skannerin kannen vaimennin ovat jo irti, siirry VAIHEESEEN 2.

*Video tulee YouTubesta.
    Videon ohjaus:

Käynnistä video

Käynnistä video

Siirry seuraavaan kohtaan

Siirry seuraavaan kohtaan

Pysäytä video

Pysäytä video

Näytä uudestaan

Näytä uudestaan
    Esitysaika: 1,5 minuuttia
    Suoritusaika: 5-10 minuuttia

2. Kiinnitä skannerin kannen tuki ja skannerin kannen vaimennin Brother-laitteeseen.

*Video tulee YouTubesta.
    Videon ohjaus:

Käynnistä video

Käynnistä video

Siirry seuraavaan kohtaan

Siirry seuraavaan kohtaan

Pysäytä video

Pysäytä video

Näytä uudestaan

Näytä uudestaan
    Esitysaika: 3,5 minuuttia
    Suoritusaika: 5-10 minuuttia

Jos kysymykseesi ei vastattu, oletko tarkistanut muut usein kysytyt kysymykset?

Oletko tarkistanut käyttöohjeet?

Jos tarvitset lisäapua, ota yhteys Brotherin asiakaspalveluun:

Aiheeseen liittyvät mallit

DCP-J4110DW, DCP-J4120DW, MFC-J4410DW, MFC-J4510DW, MFC-J4620DW, MFC-J4625DW, MFC-J4710DW